- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
+1
Soha nem vennék fontos projekthez, vagy általános devboardnak RBPI-n kívül semmit, mert elég gyorsan az szokott lenni a vége, hogy ja hát ez meg az nem megy, mert a community RPI-ken dolgozik, és a kutyát nem érdekli, hogy a huszadik kínai erősebb/olcsóbb variáción is működjön minden jól.
Ha van egy jól definiált cél, meg hozzá egy sw, amiről lehet tudni hogy minden oké vele adott boardon, akkor persze miért ne? Én sem vagyok a pénztárcám ellensége, főleg ha többet is kapok ugyanannyi pénzért. Általánosítani viszont tényleg nem szabad, mert csak szívás a vége.
Aki meg csak annyit lát belőle, hogy a BéluskaBian márpedig fut XY boardon a Kodival meg a Transmissionnel és még sata is van rajta, meg erősebb proci.... hát istenem, őt is meg tudom érteni, csak ne vonja le belőle azt a következtetést hogy akkor mindenki hülye aki nem ilyet vesz hanem drágábban lassabb RBPI-t
-
st3v3np3t3r
nagyúr
attól nem félek
ha kevés lesz neki a 5V/2A, akkor még mindig van egy 270W-os pc-s tápom ami 15-20A-t tud 5V-on
annyi már csak elég leszmajd kiderül milyen lesz, sok pozitívumot olvastam róla, ezért is mertem belevágni... amúgy szettben rendeltem direkt, nem volt kedvem barkácsolni...meg hát jóval olcsóbb...állítólag már vannak rá használható disztók, elég sok...
elvileg a napokban már várható a OPi PC kiszállítása, a +2E meg jövőhéttől...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5700X, 48GB ram, ROG Crosshair VI, ROG RX5700 azonnal hadra fogható, akár külön is eladó
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 9 5900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MSI MPG B550 GAMING PLUS Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- ASUS TUF Gaming Z690-PLUS WIFI Alaplap + Intel Core i7-12700K
- HP EliteDesk PC-k jó áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest