Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Csatlakozom a társasághoz.
Régen közösségi ember voltam, nehezen tudtam volna elképzelni, hogy egyedül legyek. Sajnos kifordultak az emberek önmagukból, és amilyenek lettek, az már nem az én világom. Az i-re a pontot az özveggyé válásom tette fel. Egyedül maradtam, megtanultam egyedül, mondjuk úgy, magányosan élni.
Mikor közelgett a nyugdíjba vonulásom, a kollégáim azt mondták, hogy: te Józsi, marhára fogsz unatkozni otthon. Tévedtek. Jól megvagyok egyedül, bár szívesen beszélgetek bárkivel. -
-
-
Nekem jo egyedul. Amikor hazaerek tudom, hogy a nyugalom szigetere erkeztem, nem kell alkalmazkodnom senkihez es semmihez. Egeszen a masnap reggeli munkakezdesig azt es ugy csinalom, ahogy en akarom. Amint emberek koze lepek elojon a furkalodas, kibeszeles, eltaposas, lenezes stb stb. Nem engem, erre eselyt sem adok, csak nem tetszik amit latok es hallok. Nem beszelve a hulyesegrol. Az emberek nagy resze nem komlett, gondolkodni keptelen leny. Gyakran undorodom az emberektol.
-
petipetya
nagyúr
"Elsősorban spirituális az értékrendünk"
Kár, hogy a nyugati kultúra jegyében lépten-nyomon meg akarnak minket változtatni. Jó példa erre, hogy amikor multinál dolgozom, akkor szinte ugyanazok az emberséges emberek mennyire hűvösen viselkednek egymással. Maximum klikkek vannak a hatalmas gépezetben.
Míg ha kis cégnél melózom (most), akkor a nagy családon belül sok kicsi család van, és ezekben a kisebb csoportokban lévő személyek közel állnak egymáshoz.
Nem kérdés, hol érzi magát jobban az ember.
-
>Egyedül lenni nem jó.
Az emberek nagy részében túlteng a hiúság. A magamutogatás a vérükben van, lételemük hogy mások előtt villogjanak új autóval, házzal, frizurával, új cipővel, új ránctalanító krémmel stb. Az ilyen emberek természetesen nagyon gyűlölik a magányt.
Ám az a kisebbség, akik tesznek mások véleményére, akiknek nem számít hogy néznek ki, hogy áll a frizurájuk, milyen autóval járnak stb., nekik a magány nem átok.
Én is e második csoportba tartozom. Ha hónapokig nem találkoznék emberekkel, az sem zavarna. Sőt
Az meg kifejezetten zavar amikor a munkámat dicsérik.
Igen, tudom. Defektes vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest