Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
MrTwister
üzenetére
Ez a megnevezés, teljesen meghatódtam!

Komolyra fordítva a szót: gyakorlati tapasztalatom nincs DVB-vel, csak már elég sokat olvastam a témában így próbálkozom segíteni akinek tudok. A műholdak megkereséséhez a legegyszerűbb ha beszerzel egy műhold kereső eszközt amit említettek már itt páran, pl. [link] viszont az árak megnézése előtt szerintem keress egy széket.
(az a legelső nem műholdhoz való)#147: huh ez egy jó kérdés, engem is érdekelne DVB-S -hez milyen tányér kell minimum, de gondolom kisebb is megteszi hiszen a földi sugárzásnál is pont ez a lényeg hogy egy kis zaj vagy gyengébb jel még nem gond.
-
válasz
MrTwister
üzenetére
Biztos jól akarod használni a progit?
Itt van egy részletes leírás, hátha mond valami újdonságot neked.
Egyébként ajánlom a DVB-T, DVB-S, DVB-C kártyák (USB, PCI) nevű topikot. Az szakmai. Ez sajnos nem.
Szerk.: lorenzen-nek igaza van, milyen szerelő az, aki nem tudja hol vannak a műholdak?

-
lorenzen
aktív tag
válasz
MrTwister
üzenetére
A szerelő, nem szerelő, akinek nincs egy néhány ezer forintos satfinder nevű műszere.
A PC-s vevőegységek, jel és minőség mérője, alkalmatlan az antenna beállításához.
Egyrészt, már régen túlfordult az antenna, mire térerőt jelez a "Műszer".
Másrészt mostanában ezek a jelzők, elég digitálisak. Nem mutatnak köztes állapotot.
(A régebbi kártyák szoftvere, ebből a szempontból, használhatóbb volt.)Lehet, hogy akkor jársz a legjobban, ha veszel magadnak egy satfindert, és felszereled magadnak. Ha van tartóoszlop, akkor azt a néhány csavart, te is megtudod húzni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- World of Tanks - OFF topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Temu
- Sweet.tv - internetes TV
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- 8GB DDR4 PC RAM Dimm 2666V Samsung
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(az a legelső nem műholdhoz való)