- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
Én is wp-s vagyok és reményem szerint még sokáig maradok az is.
Viszont az tényleg igaz, hogyha több rendszert használsz sokáig, akkor kialakul egy idő után az igényed bizonyos dolgokra, amiket más OS használata során is elvársz.
Szóval, ha valaki nehezen szokik át "erről-arra" (bármelyik rendszert ideírhatnánk), akkor kompromisszumot kell kötnie.
-
Xaels
félisten
Próbáltad vagy hosszú távon használtad? Azért vannak dögivel idegesítő kis apróságok a WP7-ben és pár napja egy Lumia900 is a kezembe került ami számomra nagy meglepetés volt, hogy baromira nem éreztem ugyanolyan "simának" mint a párom Lumia800-át. Jelenleg használt piacon a a Lumia800 olyan árban mozog mint a Nexus S.
-
lcee79
addikt
Én nem azt mondom hogy nem kellemes használni, vagy ne lehetne megtanulni... pont az ellenkezője a célja a microsoftnak...(persze még nem a lumia 920-at használtad gondolom?
)
Inkább azt mondom, hogy egy android csúcskészülékre szinte minden megcsinálhatsz amit egy mai okostelefonnal meg lehet...
Windowsnál vannak hiányosságok, de az erre szakosodott fórumokon tudsz erről olvasni felhasználóktól.Amig valami nem hiányzik, amit nem tud, addig minden jó...
Amikor van, és nem is lehet megoldani vele akkor van probléma
Persze nem élet-halál kérdése általában, de ha más eszközzel meg lehetne akkor már csökken a varázs...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Lenovo ThinkPad T15 Gen2 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 195.000ft!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest