Új hozzászólás Aktív témák

• localhost

Közösségépítő

Hogy énnekem mennyi jóbarátom és jóakaróm van!

"Kedves Barátom,

Tudom, hogy ez a levél nem fog jönni hozzád, mint egy csoda, hiszen mi soha nem felel meg előtte, de nem kell aggódnia, mivel én vagyok az egyetlen a biztonságos és bizalmas közepes áll, hogy keressenek a külföldi segítséget üzlet. Én vagyok Mr. Aliu Ahmed, az igazgató felelős a hitel-és csere szakaszán Bank Afrika (BOA) Ouagadougou Burkina Faso-Nyugat-Afrika, kellő tisztelettel és tekintetben. Úgy döntöttem, hogy Önt egy üzleti tranzakció, amely nagyon előnyös mind a ketten végén a tranzakciót.

Vizsgálatunk során és a könyvvizsgálat ezt a bankot, én osztály rábukkantam egy nagyon hatalmas pénzösszeg tartozó elhunyt személy, aki meghalt a hétfő, július 31, 2000, egy repülőgép-szerencsétlenségben, és az alap már szunnyad a számláját ezzel Bank nélkül minden olyan követelés az alap a mi fogva akár a családjával vagy kapcsolatban, mielőtt a felfedezés, hogy ezt a fejlődést.

Az említett összeg US $ 10.6M (Tíz millió 600 USA dollár). Mivel téged is érdekelhet tudni, Megvan a lenyűgöző információt át a Burkina Faso-Kereskedelmi Kamara a külföldi üzleti kapcsolatok itt Ouagadougou Burkina Faso-.

Közben a teljes rendszer, hogy terjesszen követelését ennek az alapnak a bonafide legközelebbi rokon az elhunyt, kapta meg a szükséges jóváhagyást, és ezt a pénzt át egy külföldi számlát vezettek be és irányelveket és szükséges információkat továbbítani lehessen, amilyen gyorsan ahogy jelezze érdeklődését, és kész segíteni nekem, és saját magad számára is előnyös, hogy ezt a nagyszerű üzleti lehetőséget.

Valójában tudtam volna egyedül, de ez az ügylet, mert az álláspontomat ebben az országban köztisztviselőként (ABanker), akkor nem működhetnek külföldi számla és végül fel egy szem homlokát az oldalamon idején átadása az alap, mert dolgozom, ezt a bankot.

Ez a tényleges oka annak, hogy szükség lesz egy második fél vagy fickó, aki továbbítja keresetek, mint a legközelebbi hozzátartozó és eskü alatt tett nyilatkozatát a bizalom esküt a bankba, és be is egy külföldi számlára, ahol kell a pénzt, hogy újra át az ő kérésére, mert lehet, kellő vizsgálatot követően, és tisztázni a levelező ága a bank, ahol az egész pénzt átutalja a saját bankszámlájára kijelölése.

Azt nem fogja elmulasztani, hogy tájékoztatni arról, hogy ez a tranzakció 100%-os kockázati ingyenes. Sima következtetése az ügylet, akkor jogosult 30%-a teljes összeg, megerősítés, míg 10%-ot félre, hogy vigyázzon a kiadást, amely során esetlegesen felmerülő történő áthelyezése az alap-és telefonszámla is, míg a 60 % lesz a számomra. Kérjük, ha már figyelmeztetik, hogy tartsa ezt az ügyletet "szigorúan titkos", mint én vagyok, még a szolgáltatás, és szándékukban áll, hogy visszavonul a forgalomból, miután megkötik ezt foglalkoznak Veled.

Én figyelemmel kíséri majd az egész helyzet itt, ez a bank, amíg meg nem erősíti a pénz a számlára, és kérje, hogy jöjjek le, hogy az ország későbbi megosztását az alap szerinti százalékos korábban jelzett és a további beruházások, akár az Ön országában vagy bármely ország Önnek tanácsot arra minket, hogy in.All egyéb szükséges alapvető információkat küldünk Önnek, amikor azt hallom tőled, és kérjük, szíveskedjen törölni, ha nem érdekli.

Alig várom, hogy megkapja az e-mailt.

Köszönöm
    Üdvözletemet.
    Ahmed úr Aliu
    Új! Kattintson "

Új hozzászólás Aktív témák