Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
Gyönyörű lányregény következik:
Rendszeresen kapok e-mailt az alábbi címről: jelentkezes@tavmunka.net
(!!!) Én azon az oldalon nem vagyok regisztrálva!
Felhívom telefonon az ÜGYFÉLSZOLGÁLATUKAT, ugyanis e-maicímük az nincs.
Elmondom, hogy szeretném, ha nem küldenének többet e-mailt, ám a vonal túloldalán szereplő hölgynek nehézséget okoz, hogy visszaolvassa az általam bediktált e-mailcímet
De azt megígéri, hogy szólni fog a "központban".Egy hétre rá ismét e-mailt kaptam, ismét telefonáltam, ahol a hölgy elmondja, hogy Ö már szólt a központban. És nincs e-mailcíme sem neki, sem a központnak ahol le tudnék iratkozni a kéretlen levélről.
Ekkor a http://tavmunka.net/ oldal jobb aljára téved a tekintetem, gondoltam onnan kérek segítséget.
Ott a következő szöveg olvasható:
Jogi képviseletA Web oldal üzemeltető jogi képviseletét Dr. Botos József ügyvédi irodája látja el.
Munkajog, Adó, illeték, TB On-line tanácsadás
http://jogi-tanacsadas.huGondoltam, ügyvéd úr talán tudna segíteni: Felhívtam, felvette, bemutatkoztunk.
Ügyvéd úr a kérdésemre határozottan tagadta, hogy ők képviselnék a távmunka.net-et és határozottan állította, nem áll velük semmilyen kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De azt megígéri, hogy szólni fog a "központban".