- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
Mától egy Okleveles Nemzetközi Kapcsolatok Szakértő is van a családunkban, a lányom ma ötössel államvizsgázott!
Büszke vagyok, naná! -
Dany007
veterán
válasz
localhost #26 üzenetére
Egyértelmű. Pesten tanulni, illetve vezetni nem olyan kis dolog.
Nagy rutint ad. Szó se róla.
Próbáltam vicces lenni amúgy : P
Viszont a komoly része a dolognak csak annyi, hogy saját tapasztalatból (is) mondom, hogy jobb vigyázni a nőkkel a volán mögött. Ha suzukis nőről van szó, akkor egyből el kell kanyarodni, le kell térni, mert bármi megtörténhet.
Persze ettől függetlenül általánosítani se szabadna -
localhost
Közösségépítő
Ezt én pozitívan itélem meg!
Szerintem aki Pesten tanul vezetni és napi gyakorlatot is szerez, az könnyen végrehajt egy olyan manővert, hogy 'három sávot váltani ötszáz méteren belül a zsúfolt, de folyamatosan "döngető" Árpád-hídon'. Aztán ezzel a rutinnal már bármikor elvezet egy vidéki város forgalmában. Ugyanakkor vidéki barátaim évtizedes vezetési gyakorlattal is nehezen boldogulnak a Nagy Pesten -
localhost
Közösségépítő
Mától a lányomnak is van jogosítványa, a fiamnak már vagy két éve
Én meg büszke vagyok rájuk, de nagyon! -
localhost
Közösségépítő
UPDATE!
A fiam mától vizsgázott [OKJ] RENDSZERINFORMATIKUS!
Zúgjanak a harangok! Hozsannázzon a nép!
-
localhost
Közösségépítő
-
Ice!?
őstag
Először is gratulálok!
Én is informatikusnak tanulok. Még csak egy ECDL bizonyítványom van, de még előttem áll az egész élet.. 15 éves vagyok.
Remélem így folytatja a fiad, és valami híres cégnél, mint vezérigazgató hallhatunk legközelebb róla. -
Csabee.
nagyúr
nemakarlak elkeseríteni de az ECDL manapság semit nemér, mert hiába van meg valakinek az ECDL, 95%uk NEMISMERI a tananyagot... mint pl a Solver függvényeket excelben, vagy regresszió stb... egy csomó mindent nemis ismernek, nekem is megvan az ECDL.. de talán az e leglgyengépp papírom
Nekem is van Hálózattelepítő is OKJ-s papírom
meg Rendszerinformatikus OKJ-s papírom is
CCNA-m is van
meg AutoCad-em az Ecdl mellett.... de ez sajna még kevés
még feljebb kell törni CCNP, meg diploma
-
7
addikt
Apja egy szem kölke?
-
localhost
Közösségépítő
Gyakorlatilag két év, de Ő olyan számtech. szakközépbe járt, ahol harmadikban -negyedikben (vagyis 11-12.-ben) már a kétéves tananyag nagy részét megtanulták, így most a tavalyi érterttégi után, mint "ötödéves" egy év alatt megszerezte.
De ezzel még nincs vége!
Azonkívül, hogy megkapta az ECDL-t, még egy hónapon belül újabb két szakmával és egy Cisco Certificated Network Professional szakvizsgával és tanusítvánnyal is gazdagabb lesz.
(ez utóbbiért és annak vizsgájáért már fizetni kellett)Remélem a jó folyatatást
-
vtechun
veterán
Mennyi idő egy ilyen képzés?
-
Tomaaasz
aktív tag
Gratulálok neki is, és neked is!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest