Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
Mától egy Okleveles Nemzetközi Kapcsolatok Szakértő is van a családunkban, a lányom ma ötössel államvizsgázott!
Büszke vagyok, naná! -
Dany007
veterán
válasz
localhost
üzenetére
Egyértelmű. Pesten tanulni, illetve vezetni nem olyan kis dolog.
Nagy rutint ad. Szó se róla.
Próbáltam vicces lenni amúgy : P
Viszont a komoly része a dolognak csak annyi, hogy saját tapasztalatból (is) mondom, hogy jobb vigyázni a nőkkel a volán mögött. Ha suzukis nőről van szó, akkor egyből el kell kanyarodni, le kell térni, mert bármi megtörténhet.
Persze ettől függetlenül általánosítani se szabadna
-
localhost
Közösségépítő
Ezt én pozitívan itélem meg!
Szerintem aki Pesten tanul vezetni és napi gyakorlatot is szerez, az könnyen végrehajt egy olyan manővert, hogy 'három sávot váltani ötszáz méteren belül a zsúfolt, de folyamatosan "döngető" Árpád-hídon'. Aztán ezzel a rutinnal már bármikor elvezet egy vidéki város forgalmában. Ugyanakkor vidéki barátaim évtizedes vezetési gyakorlattal is nehezen boldogulnak a Nagy Pesten
-
localhost
Közösségépítő
Mától a lányomnak is van jogosítványa, a fiamnak már vagy két éve

Én meg büszke vagyok rájuk, de nagyon! -
localhost
Közösségépítő
UPDATE!

A fiam mától vizsgázott [OKJ] RENDSZERINFORMATIKUS!

Zúgjanak a harangok! Hozsannázzon a nép!
-
localhost
Közösségépítő
-
Ice!?
őstag
Először is gratulálok!
Én is informatikusnak tanulok. Még csak egy ECDL bizonyítványom van, de még előttem áll az egész élet.. 15 éves vagyok.
Remélem így folytatja a fiad, és valami híres cégnél, mint vezérigazgató hallhatunk legközelebb róla.
-
Csabee.
nagyúr
nemakarlak elkeseríteni de az ECDL manapság semit nemér, mert hiába van meg valakinek az ECDL, 95%uk NEMISMERI a tananyagot... mint pl a Solver függvényeket excelben, vagy regresszió stb... egy csomó mindent nemis ismernek, nekem is megvan az ECDL.. de talán az e leglgyengépp papírom

Nekem is van Hálózattelepítő is OKJ-s papírom
meg Rendszerinformatikus OKJ-s papírom is
CCNA-m is van
meg AutoCad-em az Ecdl mellett.... de ez sajna még kevés
még feljebb kell törni CCNP, meg diploma 
-
7
addikt
Apja egy szem kölke?

-
localhost
Közösségépítő
Gyakorlatilag két év, de Ő olyan számtech. szakközépbe járt, ahol harmadikban -negyedikben (vagyis 11-12.-ben) már a kétéves tananyag nagy részét megtanulták, így most a tavalyi érterttégi után, mint "ötödéves" egy év alatt megszerezte.
De ezzel még nincs vége!
Azonkívül, hogy megkapta az ECDL-t, még egy hónapon belül újabb két szakmával és egy Cisco Certificated Network Professional szakvizsgával és tanusítvánnyal is gazdagabb lesz.
(ez utóbbiért és annak vizsgájáért már fizetni kellett)Remélem a jó folyatatást

-
vtechun
veterán
Mennyi idő egy ilyen képzés?
-
Tomaaasz
aktív tag
Gratulálok neki is, és neked is!

Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk és sok más)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

VW Pólós nő! 

Én csak egy lelkes amatőr vagyok, szeretek/nék gépekkel foglalkozni!