Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre #40 üzenetére
Darázs fészek? Szerintem ez nem az. Nincs semmi gond szerintem. Van pár Switch tulaj aki nem ért egyet velem. Ez természetes. Írtam is, hogy ez csak egy vélemény, az enyém. És még csak az sem biztos, hogy igazam van. Nem is kardoskodom az igazamért. Maximum kifejtem, hogy pontosan hogy értettem.
Nehéz dolog ám ez. Mert nem mindenki élet körülménye, ízlése, véleménye egyforma. Egy dolgot több száz felé képpen tudunk szemlélni. Pl itt van UnA véleménye. Elfogadom. De egyáltalán nem osztom azt a felfogást. És nem azért mert csóró vagyok. :)
Elolvasom mindenki véleményét. És szerintem nincs semmi feszkó. Darázs fészek tényleg akkor lenne, ha a harmadik masináról is írnék. De azt lehet, hogy a kikerülése utáni percekben le is lőnék a modik.
Még akkor is ha direkt nem is írnám kötözködősre. Nagyon érzékeny az a tulajdonosi kör na..
Új hozzászólás Aktív témák
lo Az előző, Playstation 4-es írásom után, adta magát, hogy ezután a konzolvásárlás után is írjak. De ez merőben más...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ASUS TUF Gaming VG27AQ1A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest