Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanir
veterán
Mi a CS:GO-ról szeretnénk váltani, egész egyszerűen gyötrelem ami jelenleg zajlik. Az elmúlt egy hétben nem igazán volt tisztának mondható meccsünk. LEM-ről Supreme-re 20 meccsből ha jól emlékszem 3 vagy 4 vereségünk volt, meg egy-két döntetlen. Supreme-n nem nyertünk meccset, öt meccsből kettő döntetlen, háromszor blatánsan lecsaltak (legutóbb két török, összesen nem rendelkeztek 600 órával). Szóval katasztrófa, de jelenleg nincs jobb.
A Battalion 1944-hez fűzök magas reményeket, remélhetőleg nem hiábavalóan. Teljes esport support-ot kap, matchmaking-et, beépített EAC, minden kutyafüle. Ha nem lesz jó, akkor nagyot fogok csalódni. -
Vanir
veterán
Soha, soha semelyik játék nem idegesített fel annyira mint az OW. És a vicc, hogy nem csak engem. Közeli ismerősökkel megbeszélve is arra jutottunk, hogy az OW valami speciális játék ilyen szempontból, hogy az ember idegrendszerét kikészítse.
Akkor nem vagyok egyedül (bár az első mondat rám nem annyira igaz). Az első pár szint, amíg ismerkedtem a játékkal nagyon élvezetes volt, aztán olyan level 25 környékén már érezhető volt, hogy ez is ugyanaz, mint akármelyik más team-based multi: az emberek 85%-a agyhalott, és nem képes önálló gondolkodásra. Ha meg megpróbálnád elmagyarázni neki, hogy mit kell csinálni, akkor a saját kis nyelvén elküld a halálba. Arról nem is beszélve, hogy láttam 100+ szintű embert, aki Reaper-rel nem tud három centiről lelőni valamit, mert annyira pontatlanul céloz.
Hatos premade-t szoktunk nyomni néha - az volt egyedül vállalható - de amikor szembe jött 6 Winston, meg más hasonló kompok akkor szét tudtam volna verni a monitort..
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla