Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
a freenasból hiányolta a flexibilitást, nem a freebsd-ből, szerintem.
Szinte az összes progi megvan rá, ami linuxra: ami meg nincs, azok között van pár, ami nélkül alkalmatlan desktopra. A kernelében meg van egy-két meredek dolog, ami miatt nagyvállalati rendszerben alkalmazni nehézkes.
Képes a linux binárisokat futtatni. És? Ezt a linux is megteszi, nem ritkán hatékonyabban.
Out of the box biztonságosabb a micsoda a micsodánál?
Azért egy freebsd-től is lehet sírógörcsöt kapni, olyan dolgai vannak... a ports rendszere, meg a függőség-kezelése... és lehet, hogy az alap freebsd jól van összerakva, de a portjai szerintem trehányabbak, mint pl. a debianos cuccok.
-
Szőröstalpú
tag
BSD-ket nem ismerem, de embedded linux soha nem annyira flexibilis, mint az eredeti disztribúció (ha meg valami saját kiadás, akkor meg pláne). Bár nyilván bármit le lehet alájuk fordítani, de kinlódni kell a megfelelő csomagokkal, lehetnek függőségek, amik vagy ütköznek egymással vagy egy sima import miatt be kell rántania fél giga könyvtárat.
Flexibilis alatt nagyjából azt értem, hogy a nyomtató felrakásához elég egy "apt-get install cups", nem egy 15 oldalas leírást kell követni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest