- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
Hát ennyit jelentett nálam, hogy: ACCEPT_KEYWORDS=~x86
de már gentoo is rengeteget változott azóta gondolom... Különben tény és való, nem kötelező upgrade-elni. Én mégis szoktam
stabilba egy raklap csomag maszkolva volt => csak külön a keyword fájlban tudtam hozzáadni kivételként. és az ilyenek nem igazán szeretik a régi környezetet, ergo jó eséllyel összeakad a rendszer többi részével.
De ez már nagyon off -
devast
addikt
"#37: nem akarom a szokásos linwin flémet, de a linux azért nem terjed, mert a legtöbben azt akarják, hogy úgy működjön, mint a windows. Nem fog soha úgy működni (remélem). A legtöbben nem unixos linuxot akarnak, hanem windows linuxot. Az meg nincs."
Kb ebben meg van fogalmazva a lényegJópár embernek kényelmesebb text fájlokba konfigolni mint pl egy sz*rul összerakott user interface-en klikkelgetni. Nem mellesleg az esetek többségében minden agyon van kommentezve
Én spec manapság már nem linuxozom, de volt 3-4 év amíg keményen toltam, mostanában már nincs rá időm... meg desktopon szükségem sincs ráSzerverem meg jelenleg nincs, ill van, de ilyen fullos méretű, eatx alaplappal, valami 30-40 kiló a cucc, és a repülőgép hangja semmi ahhoz képest
-
-
wwenigma
Jómunkásember
Köszi a tesztet. Természetesen 1db gigabites karival, nem több, felfűzöttel gondoltam. Mivel a nagyobb proci nagyobb sávszélt eredményezett, igy arra gondoltam, mint szűk keresztmetszet. Esetleg még, mint felvetettem, az oprendszer is lehet.
A többihez nem tudok hozzászólni, biztos igazad van. Én csak egy faca, nem gui-s linux szerver leirast szeretnek, hatha gyorsabb.
-
Vladi
nagyúr
Béke veled.
Azt hittem a klienst fogja x forwarddal használni. A frissítéssel igazad van, de azt írtam, nem szerencsés, mert munka lesz vele.
Tényleg faramuci grafikus felületen beállítani ftp-t, de ezt megtehette volna rádugott monitorral. Utána meg ha minden kész, lehet leszerelni a felesleget.
Nyugi mester. Az élet szép.
-
wwenigma
Jómunkásember
Én ezzel tisztában vagyok, de ugy latom betett neked az időjárás, migrénes rohamok gyötörnek. Kötözködés helyett (előző 3 hsz) inkább építő jellegű hozzászólásokat javaslok, vagy vedd be a gyógyszered és feküdj le pihenni. Egyebkent pedig 5 percen belül voltál, a hszeket gyujtogesd mashol. Szerkesztes gomb is letezik.
Letöltöm a szerverre a cuccot, majd onnan áthúzom, az több idő, mint ha közvetlenül az asztali gépre húzom le. Erről szól a kérdésem, ha nem értetted volna. Tehát, visszatérve az eredeti kérdésemre, milyen sebességet lehet elérni helyi gigabites hálón keresztül linux alkalmazásával illetve P3 proci segítségével? A Windoz miatt volt lassu vagy csak egyszeruen ennyit tud a proc kipumpálni magából? (hálókari beallitasokkal is szorakoztam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest