Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CaNNa3IS
senior tag
Én win 7-et használok a mindennapokban de bár olyan egyszerű lenne winre telepíteni mint pl debian meg a klónjaira apt-get install csomagnév. Azt függőségekkel együtt leszed mindent beállít és utánna meg csak indítod.
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Nem. Az emu nem szólt. Az egy pci-os belső kártya. Nekem amugy is csak a koax kimenete kellett volna 96/24-hez. Egy másik külső usb-s dac volt ami szólt de az csak a 48/16-ot tudja. Mind1.
Steamen nem néztem még mást de ki fogom próbálni. Igazából össze akartam hasonlítani a win-es verzióval mert nem sűrűn játszok csak amikor rámjön. -
CaNNa3IS
senior tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
emu 1212m
Sajna nekem ez van. De persze ez nem jelent semmit mert ahogy mások írják náluk pont fordítva van.
Most fent van egy kubuntu és usb-s dac-ot használva van hang de én zenehallgatásra akartam belőni RT kernellel meg deadbeff qjack és sajnos az emu nem ment akármit is csináltam. fordítottam alsa drivert is. Béna vagyok biztos.
De ha már fent volt kipróbáltam a steam-et de ami nekem játék volt benne az nem támogatott cs:go. -
CaNNa3IS
senior tag
Az hogy a linux ingyenes az édeskevés ahhoz, hogy játék platformként elterjedjen. Sajnos a hétköznapokban sem használható rendesen a driver hiányosságok miatt.
Aki nem warezol (aki igen annak végképp nem értékelhető alternatíva) és megveszi a játékokat 5-10k-ért annak nem fáj 30-50k egy windows licenszre. -
CaNNa3IS
senior tag
Nem kell ide steam.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest