- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
ubyegon2 #399 üzenetére
A testreszabhatóságot úgy értettem, hogy te mondod meg milyen csomagok legyenek fent, és mi hogy legyen konfigolva. Nem a grafikus felületre céloztam, hanem az egész disztróra. Persze, Mint Cinnamon alatt is leszedheted a csomagokat (amik alapból húznának le függőségeket), meg átkonfigolhatod, de az pont ugyanolyan munkás, mint mondjuk Archot feltenni.
Azt meg ne gondold, hogy 16-32 GB RAM-os i5-i7-Ryzen-es rendszereken baromság minimalista szoftvert használni. Elég sokan tesznek így, és nem azért, mert spórolni akarnak az erőforrásokkal.
A Chakrával én is sokáig szemeztem, Phőrk Kapitány mindig nyálcsorgatóakat írt róla, de az mindig eltántorított, hogy teljesen száműzték belőle a Gtk-s dolgokat, amit csak hekkeléssel lehet visszahozni. Plusz mióta váltottam Archra, nem látom értelmét egy Arch-származékra váltani.
-
válasz
ubyegon2 #399 üzenetére
....azt még elfelejtettem említeni, hogy az öreg Toshibán vígan elvan most a Mate változat két Arch klónon is. A Mabox helyett Mate verziót tettem fel, mert az az Openbox nem véletlenül nem volt elég fapados, nagyon öszvér volt, akkor már inkább egy Mate felület legyen.
-
válasz
ubyegon2 #399 üzenetére
Fenébe, jobban kell figyelnem, mert már látom, hogy Arch vonalon minden direkte nem úgy van! Ez az Arch meg a származékai biztosan nőből vannak!
Valami csak lehet benne, mert pont egy éve is fenti megállapításra jutottam.
[link]
Meg az az érzésem is megvan mindig, hogy tutira direkt csinálnak máshogy mindent.
Van jelentősége, hogy nem a /mnt, /media alatt van vagy csaj nehogy már ugyanúgy csináljuk mi is, mint a Debianos kutyák effektus van Archéknál?
(szintén ugyanabból a hsz-ből)
Ezt csak azért linkeltem neked, hogy ne aggódj, láttam már ezelőtt is Arch származékokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- SCUF Reflex (2025): Apró változtatás, hatalmas különbség?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fogyjunk le!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 3090 24GB , 32GB DDR4 , 960GB NVME
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest