Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz ubyegon2 #399 üzenetére
Fenébe, jobban kell figyelnem, mert már látom, hogy Arch vonalon minden direkte nem úgy van! Ez az Arch meg a származékai biztosan nőből vannak!
Valami csak lehet benne, mert pont egy éve is fenti megállapításra jutottam. [link]
Meg az az érzésem is megvan mindig, hogy tutira direkt csinálnak máshogy mindent.
Van jelentősége, hogy nem a /mnt, /media alatt van vagy csaj nehogy már ugyanúgy csináljuk mi is, mint a Debianos kutyák effektus van Archéknál? (szintén ugyanabból a hsz-ből)
Ezt csak azért linkeltem neked, hogy ne aggódj, láttam már ezelőtt is Arch származékokat.mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nagyúr
....azt még elfelejtettem említeni, hogy az öreg Toshibán vígan elvan most a Mate változat két Arch klónon is. A Mabox helyett Mate verziót tettem fel, mert az az Openbox nem véletlenül nem volt elég fapados, nagyon öszvér volt, akkor már inkább egy Mate felület legyen.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Frawly
veterán
A testreszabhatóságot úgy értettem, hogy te mondod meg milyen csomagok legyenek fent, és mi hogy legyen konfigolva. Nem a grafikus felületre céloztam, hanem az egész disztróra. Persze, Mint Cinnamon alatt is leszedheted a csomagokat (amik alapból húznának le függőségeket), meg átkonfigolhatod, de az pont ugyanolyan munkás, mint mondjuk Archot feltenni.
Azt meg ne gondold, hogy 16-32 GB RAM-os i5-i7-Ryzen-es rendszereken baromság minimalista szoftvert használni. Elég sokan tesznek így, és nem azért, mert spórolni akarnak az erőforrásokkal.
A Chakrával én is sokáig szemeztem, Phőrk Kapitány mindig nyálcsorgatóakat írt róla, de az mindig eltántorított, hogy teljesen száműzték belőle a Gtk-s dolgokat, amit csak hekkeléssel lehet visszahozni. Plusz mióta váltottam Archra, nem látom értelmét egy Arch-származékra váltani.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest