- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Virtualboxban simán megy.
DanielK: a panel nálam latte dock, ott az első fülön lehet állítani a pozíciót, ha pedig a panel érdekel, az benne van a cikkben is: szerkesztő mód, és az oldal szél vagy hogy hívják gombbal felhúzod.
vadkörte: nekem ha jól rémlik nem volt vele gondom, de a 4.15-ös (vagy 4.16?) kerneltől be lesz építve a Linux kernelbe.
mAtech: gyökeresen más a két rendszer, és rengeteg különbség van. A leírtakon kívül is van különbség, mivel csak egy kis részét érintettem értelemszerűen, aztán hogy ezekből mi előny és mi nem, azt mindenki maga eldönti.
-
vadkörte
addikt
A Hyper-V-vel sok minden nem szeresse egymást.
Pl. 64 bites virtuális gépet csak kikapcsaolt Hyper-V mellett tudok telepíteni.
VmWare-ben fut a KDE is és a Gnome is.
Mint már írtam kezes mindegyik. Belakás nem volt, csak telepítettem őket és lefrissítettem. Ma este kicsit jobban elményedek bennük. Pl. személyreszabás, téma, beállítások, +applikációk, stb...
Ha nem egy ősöreg AMD notebook-om lenne, akár fel is pattintanám valamelyiket. (Mint Mate-tel már szívtam vele, így lehet nem túl jó ötlet ismét linux-szal próbálkozni az öreggel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest