- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
"No felment tegnap az XFCE 64-bit. Hajaz picit a Mate felületre."
Ha jól tudom mindegyik Gtk2 alapú. Ezért is hasonlíthatnak."Alap CPU usage: 5%; RAM: 21% (nem fut semmi, csak az rendszer meg a Feladatkezelő)
Firefox megnyitása (egy lap index.hu weblappal): CPU: 65-70 % között libeg; RAM: 40%. Majd kb 1 perc után lemegy CPU 6-7%-ra, RAM marad 40-en."
A terhelés attól is függ milyen lapot nyitottál meg. Próbálj ki esetleg más browser-t. Pl. Vivaldi. Tárolóból telepíthető.
Nálam így futott akkor, mikor szó volt róla a topikban. A gép egy AMD-s MSI PR210X notebook. A screenshot után a CPU visszakúszott ~10% köré, de nálam akkor nem csak a böngésző futott."Majd még kell reszelni, mert a betűk nem élesek, az ikonok sem szemet gyönyörködtetők."
Az ikonkészlet cserélhető, de a beépítettek között is vannak egész jók."Az touchpadnál a fel-le és a jobbra-balra "görgető" részt nem kezeli."
A csúszkát a Beállítások/Egér/Érintőtábla oldalon tudod engedélyezni.Néhány hétnyi használat után úgy az xfce puritán felülete már egyáltalán nem zavar. Belaktam a gépet, nagyjából fent vannak azok a programok, amiket szoktam használni W7 alatt. (1-2-t kivéve, de azoknak van alternatívája) A programindítót személyreszabtam, az alsó panel felköltözött, a zavaró árnyvonalakat eltüntettem (kompozitor beállítás kérdése volt) kapott egy éhenkórász dock-ot (a Latte sajnos csak KDE-n volt hajlandó elindulni)
Ennyi. Boldogan használom, amíg meg nem hirdetem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos autók - motorok
- Filmvilág
- Nők, nőügyek (18+)
- Arch Linux
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest