- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skullwipe
senior tag
válasz
Skullwipe #14 üzenetére
Ekkora hülyeséget kérdeztem? Szerintem nem. Csak az érdekel, hogy éles környezetben tudja frissíteni magát a rendszer vagy csak is manuálisan lehet? Mert egy kicsit bootableban kipróbáltam és az óra mellett rögtön ott volt az egyszerű frissíthetőség (a maga 50 darabjával így hírtelen). De érdekes, hogy a Clone Hero az istenért se akart egy feltelepített Mint Cinnamonon elindulni, most hogy kiváncsiságból kipróbáltam ennek a disztrónak a cinnamon verzióját, rögtön elindult gond nélkül a Clone Hero a manjaron, ezután csak kiváncsiságból akartam próbálni hogy hátha elindul és hátha jobb teljesítményt kapok, mint így a portable manjaroval, és voilá most már végre elindul Mint-en is a játék. Valaki tudja hogy még is miért indult el most már a játék, amikor pedig ilyen próbálkozás nélkül egyszer se sikerült elindítani. Már rég kerestem a megoldást rá, hogy miért nem futott, de ugyan onnan futattam ahol alapból is bele raktam a játékot, szóval semmilyen elérés nem változott, nem raktam semmilyen frissítést se Mint-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest