Hirdetés
- potyautas: Nóta állj!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Gépjármű ügyek
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
ubyegon2 #252 üzenetére
"Bohóckodni meg próbálgatni egy másik terméket jó a közember számára, de ennyi, aki nem fan, vagy nem kénytelen a munkája miatt használni a pingvint, az nem nagyon fog felé szagolni."
Ordas nagy baromságot írt a kedves idézett kolléga.
Nem vagyok fan, (bár a linux nem ismeretlen teljesen) olyannyira nem, hogy a munkahelyi gépen W10 van (az infósnál is, a többi gépen W-Xp) bár, ha rajtam múlna már rég linux-on dolgoznánk.
Az itthoni asztali gépemen ragaszkodok a W10-hez - végre van egy legális Windows-om- a laptopomra telepítettem tegnap este a Manjaro-t. Kb. ezekben a pillanatokban fejezem be ~90%-ra a gép belakását, a szükséges programok telepítését (sajnos a PS-t a GIMP nem váltja ki, de a laposon nem nagyon szerkesztgetek)
A NAS-omhoz - OMV- kb. 3 kattintással hozzáfértem (sajnos csak CIFS-szel, az NFS-t még át kell szabnom a NAS-on)
Az a gép, ami eddig lecsupaszított W7 kezelőfelülettel 50-60 °C-on járt, most 40-45 °C-on.
Kapott egy új esélyt a vén lapos, amíg nem tudom lecserélni.Szerintem megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZINTE ÚJ! MacBook Air M4 - 13 , 16 GB RAM, 512 GB SSD, Éjfekete + 4 év garancia + balesetbiztosítás
- Lenovo Legion Go S 32GB/1TB Garancia + Ajándék
- Lenovo ideacentre Gaming 5 Limited
- Braun Series 9 Pro+ 9565cc Nedves-Száraz Elektromos Borotva
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest