- Hogyan válassz biztonságos és megbízható szoftverlicencet?
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ugye jól értettem, hogy live módban nem kezel valamit a Mint!?
Szerinted a live mód mire való egyébként?
Próbáltad megtudni vagy csak rámondtad, hogy szar? Gratulálok!Mi lenne, ha kipróbálnád inkább a legújabb wint live módban?
No ezért is írja az "egyszeri" user, hogy "szar a linux" mikor már kérdezni sem mer
Ilyet mezei home user nem ír,még, ha tízen biztatják se, mert gondolkodik, ilyet az ír, aki nem gondolkodik...!
-
Dave™
nagyúr
Pont nemrég volt egy hozzászólás, aki magát 1.0-ás felhasználónak aposztrofálva írta, hogy lövése sincs semmiről mi mit jelent és hogyan működik a háttérben, egyszerűen csak használja. Így is lehet. Továbbra sem kötelező használni, csak lehetőség. Nekem, nekünk se jobb, se rosszabb nem lesz, bármit is használsz.
-
Frawly
veterán
A Mint 18-at nem próbáltam, de a Mint 17 és a Mint 16 támogatta a WPA2-őt Live-módban is, így elég valószínűtlennek tartom, hogy pont a 18-as nem tudná. Hamarabb az lehet, hogy a te Wi-Fi-kártyádhoz firmware kell, amit valószínű a Mint 18 is tartalmaz, de azt Live módban nem telepíti, csak ha telepítővel feltelepíted, és felkerül a csomagja. Kevés infót írták, csak találgatok persze.
-
Ha normális ember normálisat kérdez, azzal nem szokott baj lenni. idiótákat meg egyik topicban sem szeretik.
Aki csak hisztizni tud, hogy oldja meg helyette valaki a bajait, vagy semmilyen megoldás nem jó neki, azt sem.
De azt a szervizek sem szeretik, csak hogy műszaki területen maradjunk.Ráadásul egyik OS sem működik magától. Max. a marketingesek fejében.
De úgy vagyok vele, hogy amire én használom a gépem, az megy Linuxon. (Windózon meg pl. nem.) Minek fizessek akkor a hibákért? Mert ha a Linux is rossz, akkor ott legalább ingyen kapom a hibákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fogyjunk le!
- Apple MacBook
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest