- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor72
tag
Körülbelül erre jutottam én is a "a lapos" 3 éves Lenovo L 440, így nem hiszem hogy kiesett a támogatottak közül, viszont ez a jelenség, miszerint az előző verzióban benne volt és működött, az újban meg nincs, csak akkor ha.... vagy akkor sem, ubuntu 6.04 ről 7.04 -re hang és lejátszó problémák anno desktopon csak mert a csomagtelepítőt automatán hagytam, és mert ez új ez jobb, és szebb, stb. A megoldás: még korai stádiumban van, majd érkezik a javítás.... Nem mondom, hogy XP alatt nem kellett hegeszteni akkoriban, de az alaplapi driver megléte már biztosított egyfajta megbízhatóságot e tekintetben. Visszatérve a Mint-re nagyon rendben van idáig, - nem volt még sok időm rá, - de fix, USB telepítés után még jobb lehet, vagy nem... majd kiderül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AirPods Max - Space Grey - Első generációs - LIGHTNING
- NÉMET Logitech G515 Lightspeed
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Vadiúj számlás SSD-k
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest