Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jjja, akartam még jelezni, hogy van sok fizetős/professzionális progi is Linuxra, csak azokkal ritkán találkozol, mert ugye nem szokás otthonra törni. Maya pl. Linuxon indult, és ha minden igaz, még mindig van rá - és elég nagy stúdiók alkotnak vele 3D filmeket.
Való igaz, home használatú vágóprogi nem nagyon van, de ez nem zavar engem sem abban, hogy kisebb videókat összerakosgassak Kdenlive-ben vagy Openshot-ban. Vegas igaz, könnyebben kezelhető, és több olyan dolgot is tud, amire nincs szükségem - de ezzel arányosan bajban lennék, ha meg kéne venni. -
-
Gnome3 ugyanez. Az direkt állíthatatlan, mindenhez kiegészítő.
Na a mostani melóhelyen az a standard, de netezni tilos, tehát nem állítasz semmit
Viszont design. Kicsit is értelmesebb az ember, és nem zavaró. Csomó fontosabb szempont van.
Az egységesség hiánya amúgy nekem is zavaró, de csak minimálisan. Viszont winen is találkozhatsz régi designú ablakokkal, pláne a 8 volt ilyen összedobált
Abban külön tetszett még, hogy a Charms -ról elérhető akármi gépházban pl. lehetett kapcsolgatni a BT-t olyan gépen is, amiben nem is volt modul. De még kereste is az eszközöket
-
-
-
-
-
Ez is igaz.
@tibor72 : Haver pont most szív winfosnyócon egy HP nyomtatóval. Van rá driver, aláírt, stb., fel is települ, csak nyomtatni nem lehet vele.
7-en lehetett.Kollega anyjának most faragtam Lubuntut, minden pöccre ment egy intel G-s procival szerelt asztali gépen. Néni ugyan nézett rá egyet, de tudja használni. Annyira rossz...
-
-
Ha normális ember normálisat kérdez, azzal nem szokott baj lenni. idiótákat meg egyik topicban sem szeretik.
Aki csak hisztizni tud, hogy oldja meg helyette valaki a bajait, vagy semmilyen megoldás nem jó neki, azt sem.
De azt a szervizek sem szeretik, csak hogy műszaki területen maradjunk.Ráadásul egyik OS sem működik magától. Max. a marketingesek fejében.
De úgy vagyok vele, hogy amire én használom a gépem, az megy Linuxon. (Windózon meg pl. nem.) Minek fizessek akkor a hibákért? Mert ha a Linux is rossz, akkor ott legalább ingyen kapom a hibákat.
-
válasz
hallador
üzenetére
Én ezt úgy szoktam mondani, hogy mindegy, mihez nem ért.
A Linuxot meg sokkal kevésbé tudja elrontani, mint a windózt.
A laikusabb felhasználók meg nem azon fognak nyafogni, hogy milyen a Start menü, vagy milyen médialejátszó van vagy nincs. Ha van valami, amivel elboldogul, akkor az csak működjön.Szoktam röhögni, amikor a kollegák azon hisztiznek, hogy milyen céges laptopot kapnak cserekor. Kb, mintha egy profi bérgyilkos azon duzzogna, hogy ő méreggel nem tud ölni, csak mesterövészpuskával.

Így ~30 év számítógéphasználat után nekem meg már olyan mindegy... Amit elé raknak, bár lehet nem feltétlen tetszik, de megoldom a feladatot, pá. -
Jó kis cikk lett
Kellenek az ilyenek, látható legyen, hogy meg lehet lenni ablak nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Sandisk Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest