Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
malphitee
senior tag
válasz
MaxxDamage #1952 üzenetére
Lehet elvileg itt 1 es 2 ev gyartoi garival venni? 127k most 1 evvel elvileg.
-
Remekelek28
őstag
válasz
MaxxDamage #1952 üzenetére
Pont ezt irtam én is. A mobilkertől én is ilyen számlát kaptam. A partnerona a nevem cimem se szerepelt. Nem hiába küldették velem vissza a partnerohoz a meghibásodásnál. Ja és a visszaszállitásnál nem rakták bele a dobozba a garanciajegyet,többszöri felszólitásra küldték csak le. Erről emailem is vsn a hitetlenkedőknek.
Ja meg jó tudni,hogy az LG,csak eus telefont szervizel gariban,a partnero nagyrészt hongkongi singapuri taiwani telefonokat is forgalmaz. Ki tudja milyet küldenek.
Inkább veszem olyan helyről,ahol csak eus telefont adnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiváló, nagyon szép állapotú Xiaomi 14 (12/512GB) + Ajándék Smart Band 9! Még 13 hónap gyári gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I DisplayPort I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest