Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- IMG_20250917_090039
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Remekelek28 #1953 üzenetére
Elhiszem! (saját tapasztalat mindig több mint a mások által mondott szó/tapasztalat személyes vásárlás esetén a bolt nem trükközik, hanem adja és teszi amit kell (legtöbb esetben)...)
Személyesen befáradva biztos más a helyzet, de ezt nem mindenki teheti meg (igaz)
Én is Zala Megyei vagyok és ha gond lenne a készülékkel, akkor LG -vel venném fel a kapcsolatot és velük intézném a garanciális javítást. (azért vettem 12 hó garral, mert elvileg LG saját maga hozza-viszi bejelentés után a garanciális javításra/ról)
(facebookon keresztül)és LG -től jött le (legközelebbi LG szerviz pontból ami 50+ km-re volt lakhelyemtől) egy szervizes munkatárs és vitte el a TV-m , majd hozta vissza javítás után (teljes kijelző csere - közel 2 hetet vártam, mert az LG vacilált azon, hogy kicseréljék-e mert inkább a teljes TV-t akarták volna cserélni egy újra, mert a kijelző csere többe fájt nekik mint a TV akkori értéke (3 év már letelt az 5 évből mint gari, így a TV kifutott széria volt) és míg beérkezett külföldről a kijelző (FHD LED 107cm) azért vártam 2 hetet mire vissza kaptam a készüléket, de megérte!) és tök ingyen... a gari idő a vissza érkezés időpontjától a teljes kijelzőre (5 év) újra indult ! Most már az LG hivatalos weboldalon be van regelve az összes LG készülékem és ha gond lenne valamelyikkel is, akkor lehet kérni (weboldalon) javítást-szervizelést adott készülékre és a bejelentést követően az LG munkatárs hív a megadott telefonszámon (a termék eredetiségét és garanciáját a bescannelt számlával lehet igazolni, regisztrálttá tenni!) én is így tettem !
/mindenhol vannak szabályok (+-), amiket jó ha a vásárló ismer és tisztába van velük, ha szűkséges, akkor azt megfelelően ki is tudja használni/
L
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- AliExpress tapasztalatok
- Peugeot, Citroën topik
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debian GNU/Linux
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest