- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Telefon és/vagy dap vásárlásán töröm a fejem. Azt kellene kitalálnom, hogy vegyek-e egy dapot és egy kínai telefont, vagy a v10 kiszolgálja a zenehallgatási igényemet annyira, mint egy 100-120k dap (AK100/DX50/X5)?
Olvastam, hogy népszerű, de pár oldalt visszaolvasva nem találtam infót a hangkarakteréről. Láttam, hogy Sabre dac-os. Nem karcos a magas tartomány? Mert a Sabre nagyon érzékeny a táplálás minőségére. Sokkal több gyengén sikerült megoldást hallottam már Sabréból, mint jót. Persze otthon nekem is Sabre alapú dacom van, de asztaliban könnyebb odafigyelni a tápra.
Hogyan oldható meg a hangerő szabályozása? Az android buta multimédia rendszerén keresztül, vagy létezik valami direkt megoldás, ami közvetlenül eléri a füleserősítőt a régi SGS-hez hasonlóan (jelenleg is hackelt az SGS-t használok zenelejátszónak).
Milyen a kimenőimpedanciája? Az SGS-t is azért készülök leváltani, mert meguntam a 250 ohmos T70 hordozását, lecserélem egy kisimpedanciás iem-re. Az SGS kimenője 10ohm, ami kiváló a nagyimpedanciás fejhallgatókhoz, de az iemek ennél sokkal kisebbet kérnek a megfelelő dampinghoz.
Köszönöm, ha kapok választ az ilyen idióta kérdéseimre.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest