Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
joey20 :-) nincs itt ferdítés ..az első ,,okos,, telefonom Sony Ericsson p910i -volt horror összegért árulták , na onnantól hozzászoktam , hogy jó, ha intenzív használat mellett estéig kihúzza a pda ...
szifonok (4-5-6) Samsung note3, s 2-3-5, az S5 volt az uccsó Samsung, mert mióta behegesztették a házát nem veszek többet .. Lg G, G3-4 , Mindenki másképp használja , nekem kb ua. az üzemidőm, a V10 -nél ,mint a G-4 volt , a lényeg az ,hogy most sokkal-de sokkal több(!) zenehallgatással, pár töltés után beált .
A puding próbája az evés ..Kijelző : ízlések és pofonok, nekem is jobban tetszik az samoled , de .. a szépség oltárán oltárán nem áldozom fel a hangot,a praktikumot: a bővíthetőséget,és a cserélhető aksit ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest