- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
:-) jah DAC-os
Réteg igény ,ezzel kezdtem, hogy csak azoknak éri meg akik lossless zenét akarnak hallgatni !!
Mint telefon, hogy jobb-e a többinél ? ezt egy szóval sem említettem, sőt a szintetikus tesztekben számtalan jobb van ! Ebben az egyben jelenleg, a V-10 jobb a hangban, semmi egyébben ..
Mindenki olyan telefont vesz amilyen tetszik neki , én örültem ,hogy nem kell a lossless zenékhez egérmozi képernyőjű vacak UI-val rendelkező (Fiio,iBasso stb), túlárazott, külön ,,téglát,, hordanom, mert ez all in one , mellesleg telefon is ..téma lezárva a részemről
de én 32BIT DAC -ra gondoltam!natív DSD ready ..és a felsorolásban szereplő telefonokban nincs (a Lenovo,Vibe,Xaomi me note ..bár ,hogy ezek DSD ready-e,, azt nem tudom ) ..max 16-..a jobbakban 24bit lehet talán a Wolfson stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest