- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
:-) jah DAC-os
Réteg igény ,ezzel kezdtem, hogy csak azoknak éri meg akik lossless zenét akarnak hallgatni !!
Mint telefon, hogy jobb-e a többinél ? ezt egy szóval sem említettem, sőt a szintetikus tesztekben számtalan jobb van ! Ebben az egyben jelenleg, a V-10 jobb a hangban, semmi egyébben ..
Mindenki olyan telefont vesz amilyen tetszik neki , én örültem ,hogy nem kell a lossless zenékhez egérmozi képernyőjű vacak UI-val rendelkező (Fiio,iBasso stb), túlárazott, külön ,,téglát,, hordanom, mert ez all in one , mellesleg telefon is ..téma lezárva a részemről
de én 32BIT DAC -ra gondoltam!natív DSD ready ..és a felsorolásban szereplő telefonokban nincs (a Lenovo,Vibe,Xaomi me note ..bár ,hogy ezek DSD ready-e,, azt nem tudom ) ..max 16-..a jobbakban 24bit lehet talán a Wolfson stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jövedelem
- Formula-1
- Mozilla Thunderbird
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest