Hirdetés
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThomCart
csendes tag
Szoftververzió:
P76010e-216-30, tehát e-s, ahogy említetem ez a gyári frissítés, amiről itt már többen is nyilatkoztakIgen, úgy van, ahogy írod, cirka két gigányi belső helyed van. Ezzel lehet nagyjából gazdálkodni.
És sajnos szintén igen: a külső SD-re alapból nem lehet átrakni az appokat. (A Defy+ -nál ugye ez egy gombnyomás volt.)
Az összes létező app2SD progit kipróbáltam, de ahogy az XDA-Developers-en olvasható, nem is fog menni így, állítólag még roottal se:U cannot move to sd by app 2 sd cuz ur internal memory acts like sd card. U need to bind folders to ur sd card wich is mounted as a external_sd on sd card (phone internal memory)
És akkor ez a Directory Bind nevű cucc lenne a megoldás, ha van root:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1410262
Aki még nem frissített, annak elvileg ez működik a korábban említett roottal.
Azért szóljon valaki, hogy tényleg gromek-e. Be van ígérve egy downgrade is, amint jön, én visszaállítom, mert ahogy írták ez a frissítés szemmel láthatóna semmit nem csinált. Állítólag nem is adtak ki hozzá changelogot.A szaki az XDA-n azt írja, hogy tégla-biztos a jelenlegi root-verzió, és egy-két ember valóban visszaírt, hogy működik. (Először kivártam, mert az első verzióval sikerült malterhez valót gyártani valakinek, aztán mire működött a root, már lekéstem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest