- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Celeron aranykor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Supercolor
újonc
válasz
Nikaré #44443 üzenetére
Pontosan leírod, mi jár mostanában az egyszeri G4 használó fejében.
FM rádió, hátoldali hangerőgombok-bekapcs, kivehető akksi, SD kártya, infraport (=univerzális távirányító!!!) emellett a jack bemenet is manapság nagy kincs kezd lenni. Én a V30-cal szemeztem, mert ugye ujjlenyomat olvasó, meg HIFI DAC, ) pláne kiváló koncert bootleg felvétel készítési képességek! ;-) De pl.a kamera tesztképek alapján ott sem estem hanyatt a javulástól a G4-hez képest (G6-ról ugyebár nem is beszélve, mert ott tényleg csak ez a széleslátószögű parasztvakítás van) Én megúsztam az alaplap hibát, igaz, volt aki a családban meg beleszaladt (=abból is lett még egy pótakkum, :-( :-) )
Egyedül a kvázi vízállóság, az ujjlenyomat olvasó és a tényleg brutál hifi, na meg az OLED kijelző szól a V30 mellett, bár az azért elgondolkodtató, hogy kétszer annyiba kerül mint egy G6.A kamerára visszatérve, mostanában szemmel látható, hogy az újabb és újabb csúcsmodellek egyre kisebb előrelépést tudnak elérni a képminőség terén, üveglencsék ide, apertúra, lencseszám oda...
Egyszerűen elérkeztünk az ilyen parányi objektívek fizikai korlátaihoz, (a megapixel hiszti hál' Istennek már lecsengőben) szoftveresen lehet még mókolni a dolgokat, de látható hogy a fényképezéshez egy dolog kell igazán: fény, abból pedig ekkora lukba nem lehet lényegesen többet gyömöszölni már.Kis elméleti kitérő: most hogy eszkalálódik Koreában a helyzet az északi mérges tesóval, akikről tudjuk hogy cyberhadseregre többet költ mint kajára, szóval ha igazán eldurvul a helyzet, és lenullázzák az internetes kommunikációt, akkor inkább lennék ott LG-s aki az FM rádióból értesülhet a hadihelyzetről, mint Samsungos aki hiába izzítja majd a netrádiót, hogy vehet-e még tartós tejet, vagy inkább lemondja a Lakáskultúra előfizetést és irány a legközelebbi atombunki.
Lehet, hogy kisarkítom, de soha ne kelljen ezt a szempontot figyelembe venni az FM rádió mellett. Viszont itt, Magyarországon sincs mindenkinek korlátlan mobilnetje, pláne nincs teljes országos szélessávú lefedettség, úgyhogy én nagyon is ragaszkodom a jó kis oldschool FM rádióhoz, hozzáteszem, sokkal kényelmesebben használható mint a webes szolgáltatás.És hogy egy budajenői borász ismerősöm örökbecsű mondásával zárjam: "előbb-utóbb mindenki rizlinget iszik és Kossuth rádiót hallgat." :-D
-
csaba1203
addikt
válasz
Nikaré #44443 üzenetére
Sajnos ha készüléket cserélsz manapság kompromisszumokat kell kötnöd.
Nekem is azt kellett és nem G6-ot vettem ,mert nem volt meggyőző számomra sőt fotózásban nagy visszalépés.
A másik dolog ez a 18:9 képarány,amit le fognak dugni a torkunkon a gyártók ha akarjuk ha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Asztalos klub
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen házat vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest