Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave182
senior tag
válasz Gedeon31 #1412 üzenetére
Nem tudom, én fehéret kaptam, nem kérdezték milyet kérek, pedig azt is tudják hogy fekete telefont rendeltem...
Az van ráírva, hogy 1,2-vel tölt, ez azért még is látszik, messze nem olyan gyors mint a gyári vezetékes.. Mondjuk én mindíg éjszakára rakom tölteni, nekem bőven megfelel, főleg ingyen! -
Noveee
csendes tag
válasz Gedeon31 #1543 üzenetére
Mert evvel próbáltam meg venni a telefont és délután 1 óta nem sikerült, beszéltem 2 chates és 5 telefonos ügyfélszolgálatossal, senki sem tudta a megoldást a problémámra, ugyanis nem tudom megvenni like S dijcsomaggal az lg g3-t, hiába azt a konstrukciót választom ki, de move S-t ajánlja fel fizetés előtt nem a like-t, senki se tudta megcsinálni, pedig beléptek a saját t-s ügyfélkapu*-mba is, azt mondták webshophiba hogy nem kínálja fel a like S-t , és felvették a reklamációmat jegyzőkönybe, de 30 nap a kivizsgálási idő, de valszeg a héten lejár az akció...
kérdeztem hogy mi ilyenkor a teendő? mivan ha lecsúszok emiatt az akcióról?
mondták hogy nincs rá megoldás, próbáljam meg holnap, ha nem megy, tegyek újabb reklamációt
szerintetek ilyen van a mai világban?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Pepeninho
őstag
válasz Gedeon31 #3101 üzenetére
Nem a fólián múlt a nem tetszésem. Egyszerűen ez a vastag káva engem már irritál. Egyébként a képernyő megjelenítése sem tetszett. Pedig sokáig Sony párti voltam. Volt 4-5 Sonym egymás után. Az S-nél viszont teljesen kiszerettem a márkából. Egy felüdülés volt a HTC Sensation XE. Utána pedig elindul az LG őrület, egy kis BB-vel fűszerezve.
Ezt senki sem kérdezte, de most már mindegy. Kikívánkozott!Ps4, Xiaomi 11T
-
-FreaK-
veterán
válasz Gedeon31 #4660 üzenetére
Oké, akkor javítom ennek megfelelően.
Így írtam meg, jó lesz?
Szolgáltatónál vásárolt készülékek esetén: 2 év teljes körű garancia
Egyéb helyről vásárolt készülék esetén: 1 év teljes körű garanciaEgyes helyeken kínálhatnak az 1év helyett 2év garanciát még, azonban ez nem Magyarországi szervizelést jelent, viszont a garanciális ügyintézést az árusító bolt oldja meg, így hátrányt a hosszabb időtartam jelenthet amíg a telefont visszakapja a vásárló.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest