- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
saintex72
aktív tag
válasz d.tiborz #21241 üzenetére
Nehéz kérdés, az tudna érdemben válaszolni aki használta mindkettőt. Személy szerint én nem cserélnék a helyedben, sőt tovább megyek, cserélnék veled. Ha egy héttel hamarabb viszi le az árát a T-Mobile akkor tuti azt vettem volna.
Mit nyersz vele? Újabb oprendszert max, de itt majdnem mindenki romolgat. Mit veszíthetsz? Fekete színeket, nagy kijelzőt, üzemidőt.
Persze csak azokat írtam amik nekem számítanak. -
Fitzgerald
veterán
válasz d.tiborz #21244 üzenetére
A gyári kamera app nekem írja a külső sd-t.
Ha volt már hasonló méretű (5,5" körüli) telefon a kezedben full HD felbontással, valami hasonlót képzelj el. Ekkora méretben full HD és QHD között nem igazán van érzékelhető különbség. HD kijelzővel nem volt még ekkora telefon a kezemben, szóval azzal nem tudom összehasonlítani. Én a hegyen lakom a XII. kerületben. Térerő nekem Telenor LTE hálózaton bár ingadozik, a beszélgetések mégis tökéletesen tiszták, jó a minőség. 2G/3G-n pedig szinte mindig maximumon van. Belvárosban az LTE jelerősség is jobb, de a beszélgetés minőségén ez nem érzékelhető. -
Zolio3
senior tag
válasz d.tiborz #21244 üzenetére
Én nem régiben kaptam kézhez a telefont: térerő probléma nincs, bár gyengébb, mint az előző készüléken, de nem dobálja el. Akku fedél jó, azzal sincs gond. A gyári kamera app tud fényképet menteni külső sd-re, de törölni nem, mivel harmadik fél részére nincs írási jog. Rootolás javasolt az írási jog miatt, és (szerintem) az átlagnál gyengébb hangerő miatt. Az írási jog megszerzése után bármely kamera app, galéria, vagy bármely más app tud dolgozni a kártyán. A szöveg mérete gyárilag állítható, mint ahogy a betűtípus is. A wi-fi nagyon jól sikeredett, sokkal érzékenyebb, mint régebbi készülékeken, a gps gyorsan tálal jelet, nekem a három betűs navigációval tökéletesen működik. Bár már lehet nevén nevezni, mivel már letölthető a play-ről...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest