- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaszu4
csendes tag
válasz
Motion_Blur #1091 üzenetére
Valóban. Az imént megnéztem egy filmet Plex alatt és ott is csinálja.
hozzáteszem, hogy első naptól kezdve ilyen. Karácsonykor vettem a tv-t, nem mertem visszavinni -lévén mennyire nehéz volt az ünnepek alatt jó áron beszerezni, de most már erősen gondolkodom rajta, hogy rákérdezek a szervízre -
Szaszu4
csendes tag
olyat tapasztalt már valaki, hogy a kép fényereje egyik pillanatról a másikra megváltozik? hol sötétebbre ugrik, hol világosabb lesz. Mielőtt kérdeznétek, próbáltam az energiatakarékos üzemmódot kivenni, bekapcsolni - teljesen mindegy milyen beállítások mellett használom. Vonatkozik ez arra is, hogy normál, vagy élénken van-e a képbeállítás. Elég tanácstalan vagyok már. (egyébként UPC HD mediacard alatt fut a tv.)
-
Szaszu4
csendes tag
válasz
McNamara #1034 üzenetére
a 3d-nél többféle módot is meg kell próbálni. Úgy értem van olyan, hogy vízszintesen van a két kép és van, hogy függőlegesen van egymás mellett a kép. illetve még ezen kívül is van egy-két módozat. próbáltátok állítgatni?
- próbáltam átállítani kelet eu-ra, de nem sikerült... marad így.
Új hozzászólás Aktív témák
ph LED háttérvilágítású, passzív 3D-s, LCD okostelevíziót teszteltünk, de ezúttal a kedvezőbb árkategóriából.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Biliárd és snooker topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest