- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én úgy vagyok vele, hogy a FuSi (és minden más nem business noti) arra való, hogy kirakd az asztalra, s ott használd, ne vidd sehova. Különben nem lesz hosszú élete. Fusira azt mondják igen gány minőség, hát én ezzel úgy vagyok, hogy igen az, pl egy Thinkpadhoz képest biztosan. Asus, MSI és társaival attól még pariban van. Max annyi összvissz a baja, hogy karcolóik mint a fene. Ennyi.
A mai notik nagy részének tervezett élettartama van. Divatcuccok. Nem arra vannak kitalálva amire eredetileg csinálták őket. Mobilitás nincs, nem viheted sehova, csak nagy óvatossággal, mert összekarcolódik, leesik, összetörik, stb. Nem igazik notebookok, inkább csak hordozható de baromi sérülékeny műanyag csilivili vackok - viszont legalább gyorsak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest