Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazon Kindle JailBreak
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
John Fowler
tag
Az eredeti koncepció nem az volt.
Más kérdés hogy sok geeknek aki szub-szub notit akar de nem volt rá pénze, annak felcsillant a szeme a gép láttán. De a kiinduló ötlet nem ez volt.Egyébként mindegy, olyan nagyon nem érdekel, mert ha valakinek megfelel az XP hát lelke rajta. Ami engem zavar, hogy sok ember aki aztán tényleg nem használja neten, cseten, és kis szövegiráson kivül másra a gépet (sok ilyet ismerek) az azért fog plusz pénzt kiadni és utána az XPvel szivni "mera linyuksz az nem kómpatibiliss".
Nekem van otthon egy gépem, amin XP-t is használok és "hasonló" kaliberű (nagyjából: egy 1400-es Geode egy Matrox Parheliaval, és fél giga RAM-mal), és azon rendesen megy az XP. DE. Baromira tudni kell, hogy milyen progikat rakok fel rá, mennyi minden futhat egyszerre, picit bűvölni kellett a registryt, stb. És még igy is megborul nagy néha.
Ezzel szemben nemrég szervizeltem egy ennél jóval gyorsabb, de szintén félgiga RAM-mal rendelkező gépet, akinek a usere a fent leirt netezős, fényképezős, csetelős, max 2 oldalas doksit irogatós ember -nem ért a géphez, csak használja.
Ami ott fogadott az döbbenet: sok-sok feltelepitett -és futó- progi, mind zabálja a RAM-ot, kismillió virus, trojan, minden ami csak szem-szájnak ingere.Reinstall, 3rd party tűzfal + antispyware, és +1 giga RAM beledobásával oldottam meg a helyzetet... Igy talán "jó" lesz nekik. Na ez szerinted egy eee-PC-n kinek hiányzik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog ALLY Z1 Extrem
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Keresünk dokkolókat
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest