Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
ne haragudj meg, de ezek tobbnyire a felhasznalo hibai, nem a windoze-e, ha egy win-en, amit - viszonylag egyszeru tisztessegesen hasznalni - ilyen problemakba futsz, jo esellyel kapasbol beleszaladsz ezekbe barmilyen mas operacios rendszeren is
egy het uptime? nalam altalaban 1 honap, ha elmarad a winupdate, akkor tobb
elfogy a memoria? el, mert behuzza cache-nek ami ures - ezt igy csinalja a linux is, ha kell valaminek, szabadit fel pillanatok alatt
3-4 havonta install? az xp-m ket eves volt, a vistam most 1, megintcsak te csinalsz rosszul valamit -
(Kolombusz)
veterán
Nekem miért visz gond nélkül 20-30 napot és csap a winupdate miatt kell újraindítanom?
Miért nem lassul be 2 hét után sem?Nem, nem hekkelt a Windowsom, gyári konfigolással. XP alatt sem volt gond és Vista alatt sincsen gond.
Jah és miért kellett csak hardverhiba, vagy csere miatt újrahúznom? Miért van az, hogy az 1 éve telepített Vistám vírusirtó nélkül, a beépített biztonsági rendszerekkel gond nélkül üzemel? Ugyanolyan gyors, mint mikor feltelepítettem. Az enyém tuti valami űrlény edition lehet.
-
doc
nagyúr
Linux alatt sem igazán KELL, de rengeteget könnyít az ember életén, sokkal egyszerűbb mint a kattintgatósdi
én pl. Windows alatt is használom, pl. sokkal gyorsabb egy ipconfig /all parancsot kiadni, mint a start->beállítások->vezérlőpult->hálózati kapcsolatok->helyi hálózat->tulajdonságok->tcp/ip->tulajdonságok->speciális->wins útvonalat végigkattintgatni
vagy említhetném a hálózati meghajtók mountolását, stb
sőt, van olyan dolog amit windowsban sem tudok parancssor nélkül megoldani, pl. kilépés nélkül rendszergazdai jogokkal futtatni egy hálózati megosztáson levő programot
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 Laptop Intel Core Ultra CPU-val
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Mint az új! Samsung Galaxy Z Flip5 2 év garanciával
- Iphone 17 Pro Cosmic Orange 256GB/Független
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Update 10.07. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Asus Rog Ergo gamer szék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest