- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fonok87
aktív tag
Hali!
Gondoltam beköszönök. Idén február végén nyomtam el az utolsó csikket, ~17 év dohányzás után. Sokat segített az elhatározásban a blogbejegyzésed, meg az itt kialakult beszélgetés (egyébként úgy találtam meg hogy rákerestem van-e ilyen topik, mert PH!-n mindennek IS van topikja vagy ha nem, logout bejegyzés )[ Szerkesztve ]
Truss me, I'm an engineer.
-
franc0
őstag
-
Beri
addikt
mi váltotta ki nála, hogy ismét rágyújtson 11 hónap után?
Az, hogy mindig még mindig ízlik. Tudja nagyon jól.Számomra jelenleg a cigi olyan, mint egy régi szerelem. Vannak szép és rossz emlékek egyaránt, de volt, elmúlt.
Ha tudsz felejteni, le tudsz mondani róla, sosem szeretted igazán. De ez már nem ide tartozik.Gergosz2: Nem a függőség erős, az ember gyenge. Vagy csak rohadtul nem érdekli.
-
rt06
veterán
eloszor is koszonom az elmenybeszamolot (ha jol veszem ki az irasbol, kb egyidosek lehetunk, kb egyidoben kezdtuk es nekem is egyre surubben fordul meg a fejemben, hogy lehet le kellene tenni), kivancsian varom a parjat is
viszont azzal egyet kell ertsek, hogy leszokni nem lehet, csak abbahagyni
ez sajnos nem ertelmezes kerdese, hanem aki egyszer fuggo, az elete vegeig az marad, mert a szervezete (az agya) "emlekszik" a drog (ezesetben a nikotin) hatasara, ezert is all fenn a konnyu visszaszokas veszelye, akar evekkel kesobb, egyetlen szal hatasara ismindemellett neked csak kitartast tudok kivanni, s varom a masik elmenybeszamolot is
Udv: VladimirR
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- Asus VY279HE IPS 27" FullHD, 1ms, FreeSync, 75Hz monitor
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
- WD RED WD60EFAX 100/100
- Lenovo Thinkpad A485 Ryzen 5 PRO 2500U/8GB RAM/256 SSD/14" FULL HD garanciás laptop eladó
- Playstation 5 Slim Lemezes +2 játék (1TB) 22,5 hónap Garancia (PS5)
- Lenovo Thinkpad X395 Ryzen 5 PRO 3500U/8GB RAM/256GB SSD/13.3" FULL HD garanciás laptop eladó
- Tenda Ac23 2100 wifi gigabit router
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest