- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
etsmark
tag
Az igen... A redmi note 10 szeria is Android 13-ig jutott, magyaran az egy evvel kesobbi model semekkora elonnyel nem jart... szep...
-
veterán
Kicsit más, de LG Oled TV-mre is egymás után jönnek a frissítések, épp ma reggel is jelzett egy nagyobbat, és megmondom őszintén, bosszant.
Nem lehetne így ahogy van, tökéletesnek megmaradnia?
Tökre fosok attól, hogy egy TV esetén szigorúan az elavulásra játszanak, hogy ebből is vennem kelljen a következőt...
Nem tudom kikapcsolni a frissülni akarását, csak annyit tudtam eddig tenni, hogy ne frissüljön be automatikusan. Így meg állandóan jelez, megunom, aztán eccercsak beadom a derekam és a sokadik után rányomok (akkor frissülj b.meg! )A telefonnál meg épp ezt úgy várjuk mint a messiást!
[ Szerkesztve ]
-
detroitrw
addikt
Ha van rá frissítés akkor nyilván célszerű felrakni, de kétlem, hogy ennek hiánya annyira veszélyeztetné az adott illető adatait.
Arra akartam csak rávilágítani, hogy egy "értelmes" hacker nem a Béla telefonját fogja feltörni, hanem inkább egy komplett rendszert ahol több az adat.
Sokkal valószínűbb, hogy egy feltelepített alkalmazáson keresztül fognak hozzáférni az adataidhoz, ahol kevésbé számít, hogy mikori a biztonsági frissítés[ Szerkesztve ]
-
detroitrw
addikt
Kinek az érdeke feltörni 1 user készülékét? amikor időnként lehet hallani, hogy komplett bankoktól lopják több százezres nagyságba az adatokat?
én még olyanról nem hallottam, hogy xy telójáról amiatt lopták el az adatokat mert nem friss (és itt nem arra gondolok, hogy valaki felrak egy kétes eredetű progit ami kinyitja ezeket a hibákat, mert egy ilyen app a friss rendszer alatt is működhet)
Ha ez így lenne akkor a banki alkalmazások se az 5 éves vagy régebbi rendszerhez ragaszkodnának, hanem a biztonsági frissítések meglétét (is) keresnék.
Akkor amúgy ezek szerint egy friss Lineage és hasonló rendszer biztonságosabb tud lenni mint az ősrégi gyári? de ott meg azért bukik meg az eszköz mert piszkálva van a rendszer, persze ott vannak az elfedő progik, amik szintén harmadik féltől származnak ...szvsz
És ha az user nem appon hanem böngészőn keresztül bankol?
-
elfelejtette
veterán
Redmi Note 9 Pro-ra a gyárilag kiadott romok se voltak hajlandóak felmenni...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Ricardo
titán
válasz Black&White #9 üzenetére
Kár érte. Jó kis rom volt. Az váltotta a miuit, a redmi note 9 pron, amikor besokalltam reklámoktól. Tisztább, szárazabb érzés volt
-
Black&White
addikt
Pixel Experience tavaly áprilisban lehúzta a rolót...
-
zorzy4
addikt
Ettől még évekig használható.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
Ricardo
titán
A reklámok gondolom azért jönnek még rájuk
-
Narxis
nagyúr
Tervezett elavulás.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
ParmaBoy
junior tag
No igen, ebben le vannak maradva a Samsungtól...
Diffidati Con Noi
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Óra topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows XP
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SkyShowtime
- OpenMediaVault
- Hangtechnika (pa, stúdió, analóg, digitális, pc)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest