- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Megoldások IBS/IBD-re
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Vajaskinyír újragondolva
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
gege321
tag
-
gege321
tag
válasz Sk8erPeter #2576 üzenetére
+ (#2577) Sk8erPeter
Rendben, értem és köszönöm!
(#2579) Puma K
Én is mindig a UK-t rakom fel, lehet ezért nem volt vele gond eddig.[ Szerkesztve ]
-
gege321
tag
válasz aclandiae #2574 üzenetére
Nekem Cooler Master U3 van+ F-secure IS 2013 (már megvettem). Próbáltam a CIS-t de sokkot kaptam tőle, túl sok a beállítás dolog.
Nem értem miért nekem írjátok ezeket.?
Sk8erPeter kérdezte mit ajánlok, nekem van védelmem és hűtőm.
Amúgy a CM U2 4-5k-ért tényleg fincsi.Én egy dologra voltam kíváncsi, hogy játék közben miért buzizza össze a kijelzőt úgy, hogy 80 fok fölé nem is megyek BF3 alatt.?
[ Szerkesztve ]
-
gege321
tag
válasz Sk8erPeter #2565 üzenetére
Még valami. Amikor megnyitom a BF3-at akkor az Nvidia GPU tevékenységnél 2 programot ír, Battlefield 3 és a Firefox, szóval ezek szerint lehet hibás mivel használja a kártyát és azt a hibát is írja, hogy a böngésző van rottyon
-
gege321
tag
válasz Sk8erPeter #2565 üzenetére
A BF3-al csak böngészőn keresztül tudsz játszani, ha nincs net+böngésző, nincs játék, ha nincs meg akkor néz róla videót, hogy működik ez.
Meg ha túl is melegedne akkor nem kéne órajelet levennie vagy valami hasonló előtte vagy nem tudom. Meg egyből visszalépek és órákon át játszom és semmi utána. Ki érti[ Szerkesztve ]
-
gege321
tag
válasz Sk8erPeter #2563 üzenetére
Nod ingyen
Ha nem szeretnéd pazarolni a zsét ajánlom ezt az oldalt
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1111644056Full ingyen kiírják oda mindig az aktuális nod licencet.
Ez teljesen legális a pc guru, chip magazin...-ból van beírva. Nem varezol cucc. Csak nem kell megvenned az újságot hozzá.Nodot meg itt tölthetsz le
http://www.eset.hu/letoltesÉs bármelyiket használhatód mindhez jó csak regelned a cuccot és már jön is a licenc a magyar nodtól full legal.
Gondoltam ez jól jöhet
Ezt akartam, de csak Magyarországon lehet a kódokat használni az újság miatt.
[ Szerkesztve ]
-
gege321
tag
válasz Sk8erPeter #2563 üzenetére
Ingyenesből avast, de tényleg zaklat. Azért írtam, hogy van ez az ebay-es dolog, én sem tudtam csak a fórumon mondták, hogy lehet ilyet is. Még az Avast IS-t teljes áron vettem, de most már így kellemesebb, a mostani lett volna 30 GBP körül, de ebay-en meg 10 GBP kb 3500 HUF volt az F-secure IS 2013 licenc és egy évre le van tudva. Azért is jó ez mert nem kell programozónak lenned, hogy tudd használni, és ez csendben teszi a dolgát, semmi üzenet, csak ha baj van, még a frissítéseket sem jelzi csak csendben dolgozik. Nekem fontos a védelem mert sokat vásárolok a neten, 99% a bankhasználat védelem miatt van fizetős védelmem.
Tört verziókkal meg a hozzáértők már felvilágosítottak, hogy veszélyesebb mint ha jóval kevesebbet tudó ingyeneset használnál.
Kipróbáltam:
Kaspersky Internet Security
Norton Internet Security
Avast Internet Security
F-Secure Internet Security
AVG Internet Security
ESET Smart Security
De nekem az F-Secure Internet Security jött be. -
gege321
tag
válasz Sk8erPeter #2558 üzenetére
A Microsoft Security Essentials a legalja.
Én pont a napokban vettem Internet Securityt és voltam pár fórumon előtte, hogy mi legyen.
Az összes teszten az utolsó a Microsoft, ez kb olyan mint ha semmi nem lenne a gépen.Nem kell teljes árat fizetni ezekért, az ebay-en vannak licencek, én 10 GBP-ért vettem 1 év/1 gép F-Secure Internet Security 2013-at, vannak másokhoz is, de ez az a program ami magyar, tesztgyőztes, egyszerű használni és a legkevésbé fogja a gépet. Avast IS volt eddig, de ez attól is jobb.
-
gege321
tag
válasz stegosaurus #2553 üzenetére
Én azért vettem mert a szoba venti a szememet is kifújta . Csodát nem kell tőle várni de attól, hogy kicsi nagyon tekeri a levegőt, majd lefagy a kezem mikor megy a laposra. De nagy melegbe semmit nem ér mert akkor csak a meleg levegőt fújja rá, de ha a szobába sincs akkora meleg akkor nekem pár fokot hűt ha a WASD-re irányítom. Annyi, hogy a simát vedd mert hiába van rajra 4 USB csak a mobil ventiket lehet működtetni velük, pendrive, telefon... stb nem működik.
De ennyi pénzt azért nem ér, de mi ér annyit amennyi a mai világban, semmi.
(ha idén sikerülne megvennem az asztalit akkor elküldeném neked az enyémet, úgyis csak kidobnám, csak gondolom neked most kéne valami)[ Szerkesztve ]
-
gege321
tag
Hűtöm én mindennel CM U3+Artctic Breeze pro, meg 85 fok felett már inkább kilépek ha itt is meleg lenne, mondjuk az ritka, itt Londonban azért 20-25 között van az idő most, 80 fokon vagyok játék közben 99%ban. Szóval elég messze vagyok a kritikustól. A vinyóm is kb 35 fokon van játékba.
De akkor nincs baja, vagy ne játsszak többet?
Most volt egy 1,5 órás BF3 meccs, semmi nem volt.
A böngésző nem lehet, mivel azzal nyitja meg, meg az is szórakozik, összeakad valamivel? Na mindegy nem értek hozzá. -
gege321
tag
Valaki találkozott már olyannal, hogy játék közben sok csík villog össze-vissza, meg néha böngészőben is bevillan ilyen elnyújtott háromszög forma fekete ha hirtelen görgetek. Nem is tudom elmagyarázni, a böngészőset nem tudom lekapni, a játékot meg mindig elfelejtem, de most már rajta leszek, csak elég ritka. kb így néz ki [link] , ezt nem én csináltam csak ilyet találtam és kb ez a forma össze-vissza a kijelzőn villog, mindig máshol. Pedig most olyan jól ment minden, fps, hőfok, már azt hittem jobb lett a gép, erre ez van. Ritka azért ez, de érdekelne, hogy hardver vagy szoftver gond ez.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
gege321
tag
válasz Dawide@axele #2528 üzenetére
[link] itt nézd meg, "Téma összefoglaló"
-
gege321
tag
válasz Sk8erPeter #2527 üzenetére
"IHÉT-ÉT?" nagyon élsz
-
gege321
tag
válasz Sk8erPeter #2521 üzenetére
Dawide@axele-nak ha mind a két dolog fontos akkor edz egy kicsit
-
gege321
tag
válasz Dawide@axele #2518 üzenetére
A high beállítást felejtsd el, elviszi, de az már nem jó.
600 órát játszottam BF3al ezen a gépen, hidd el, nem olyan élvezetes, éppen határeset.De el kéne dönteni, hogy mi a lényegesebb a hordozhatóság vagy a játékélmény.
Ha mind a kettő akkor ez a tiéd: [link] -
gege321
tag
válasz Sk8erPeter #2512 üzenetére
ez jó volt!!!
-
gege321
tag
válasz Dawide@axele #2508 üzenetére
Nekem i5+gt555m 2gb van, ez mindent visz, még a BF3 multit is játszható szinten 30+ fps. De ha játék az első akkor asztali. Mennyiért vannak amúgy ezek a laposok?
-
gege321
tag
válasz stegosaurus #2494 üzenetére
Ha játszol szerintem normális, mert a laptop nem játékra való. Ez a kis venti soha nem fogja lehűteni ahogy kéne. Nálam is ugyan ez van, szóval nem egyedi eset nyugi. Rendszeresen takarítom...
Nekem meg az lenne a kérdésem, hogy a CM U3 + Arctic Breeze Pro egy usb-re kötve nem károsítja a gépet (ha max fordulaton mind a kettő)?
-
gege321
tag
Valaki próbált már ilyet, van értelme?
[link] -
gege321
tag
válasz Sk8erPeter #2445 üzenetére
Valamelyik nap játszottam a BF 3 multival, közben elérte a cpu a 90+ C-t. (szoba 20+ C)
Azt hiszem a W,A,S,D környékén is szívja a levegőt, ezért egy ventit irányítottam arra a részre és 10+ C-ot csökkent. Többet javít mint a CM notepal u3 hűtőm , de persze a kettő egyszerre ment.
Annak aki játszik is a laposon szerintem jó megoldás, legalábbis nekem bevált.
(tudom újra pasztázás is segítene, de nem merem szétszedni)[ Szerkesztve ]
-
gege321
tag
válasz Sk8erPeter #2445 üzenetére
+1 , pedig rányomtam és akkor működött amikor küldtem, délután már nem ,de csak meg találja.
-
gege321
tag
válasz Sk8erPeter #2362 üzenetére
Megnézegettem, de kihagyom. Már a winyó cserénél is izgultam, akkor ennél.
Itt kicsit bonyolultabb a pasztázás mint asztalinál.
Kösz azért![ Szerkesztve ]
-
gege321
tag
válasz Sk8erPeter #2359 üzenetére
Ahhoz már nagyon szét kell szedni nem? Ezt is megcsinálhatom gari vesztés nélkül? Esetleg kép vagy leirás, hogy hogy kell. Már most nem hagy nyugodni, hogy mondtad.
Ha lehet, akkor érdekelne a bevált paszta pontos neve.[ Szerkesztve ]
-
gege321
tag
válasz Sk8erPeter #2356 üzenetére
Csak játék közbeni állapotra értettem mindent!
Akkor nekem 1 nap alatt elöregedett a paszta. Vettem is hozzá egy CM u3-as hűtőt, gondoltam hátha segít, de csak az mhz levétellel lett jó. Én csak elmondtam nekem mi volt. Amúgy nincs gondom, csak játék közben volt combos a hőfok. De megnézném a te gépedet 24 C-os szobában, laposhűtés nélkül BF3 multi 1 óra után. A paszta sírva ugrana ki a gépből.
Tudom a lapos nem játékra való.....Azért remélem még fogsz segiteni ha bajom lesz.
[ Szerkesztve ]
-
gege321
tag
Én nem tudom mennyire lassabb az i3, hogy cserélnéd, de nekem hiába i5 van benne, 90 C volt bf3 közben ezért ki kellett kapcsolnom a turbót azaz 99%-ra levettem, igy 2,8 helyett max 2,4en tud pörögni a cpu, és igy 70-80 C.
Így ki sem használom az erejét, és nem érte meg nekem az i5. -
gege321
tag
Ami gyárilag rajta volt a hdd-n, ilyen alu valami, azt ragasszam rá az új winyóra vagy nincs jelentősège?
-
gege321
tag
válasz Sk8erPeter #2345 üzenetére
Igazad van!
Kár,hogy a lenovonak nincs ilyene, vagyis nem tudok róla. -
gege321
tag
válasz Sk8erPeter #2343 üzenetére
Ok, akkor az marad, nem kísérletezek semmi progival. Csak jönne már meg a winyócska, 1 nap alatt megutáltam a telómat, hogy ezen kell most szenvednem.
-
gege321
tag
A drivereket, honnan rakjam rá?
- ami gyárilag a D-n volt
- lenovo oldaláról
vagy
- driver genius pro, elvileg ez megkeresi és telepiti mindet, de nincs tapasztalatom vele.
Nem értem miért nem adnak már az újakhoz telepitő cd-t. -
gege321
tag
válasz Sk8erPeter #2334 üzenetére
Lehet, de a poén kedvért, majd sokkot kapnak. Az a baj, hogy max 1 hétre ha hazamegyek majd, az meg gondolom nincs meg ennyi idő alatt, még ha be is vinném, mert van lenovo szerviz ahol lakom Magyarba. Mondjuk arról kár beszélni milyem szakemberek vannak.
Mikor megvettem bevittem a szervizbe, hogy a vga váltó kapcsoló nem reagál. 2 szervizes nézi, bekapcsolja...stb, a válasz: életünkben nem láttunk ilyen megoldást, hogy kapcsolni lehet 2 vga közt. Na mondom jók vagytok, nem hagytam ott. Itthon már kiderült, hogy csak drivert kellett frissiteni, és jó volt. Ez azért vicces. Èn sem tudtam, de nem is vagyok szakember.
Még jó,hogy ti itt vagytok. -
gege321
tag
Nem tudom mikor fogok hazamenni, de meg fogom csinálni, hogy beviszem csak a winyót meg a lenovos garancia papirt és cseréljék ki, vagy levásárolom. Tènyleg vigyázok a gépre, mozgatva sincs, meg CM hűtő, fizetős IS, és nesze.
Amúgy WD scorpio black wd5000bpkt 500gb AF 7200rpm lett 46£-ért. 5 év garancia, remélem jó lesz. -
gege321
tag
válasz Sk8erPeter #2325 üzenetére
Jó az a topic amit linkeltél.
Már úton van az új winyóka
Kösz a segítsèget!!! -
gege321
tag
válasz Sk8erPeter #2325 üzenetére
Most olvastam a cimkéröl, nem tudtam milyen volt pontosan addig.
Ok szétnézek ott.
Kösz -
gege321
tag
válasz Sk8erPeter #2323 üzenetére
Nekem Seagate Momentus 750GB, 7200rpm, vagyis csak volt
Milyet érdemes venni, a legolcsóbban, 500 gb elég mostmár, hogy minden odaveszett. -
gege321
tag
Most halt meg, már nem látja a bios sem. Az érkes, hogy inditásonként duplázódtak a szektorhibák, meg sentinel 2%, ashampoo meg 99% kondiciot irt. Az utóbbi kiirta, hogy vinyo eltünt és el is szált rá 1 mp-re. Sikerült kivenni a hdd-t, kösz az irást.
Ebbe milyen hdd-t kell venni, ez sata mi? :-) -
gege321
tag
Pont egy éves lett a lapos és ennek örömére a hdd kondiciója 1 nap alatt 4%ra esett hdd sentinel szerint. Reggeli inditásnál már be sem töltött. Semmi előjel, játszottam is, minden ok volt. Újraraktam a wint de fagyogat, 30 perc mire bejön....stb. Szerintetek is a hdd a gond? Ha igen gari vesztés nélkül tudom cserélni? Mert nemtudom szervizbe vinni, mert külföldön vagyok.Meg, hogy hol van a hdd a laposban, még nem szedtem szét.
kösz! -
gege321
tag
válasz Sk8erPeter #2290 üzenetére
Pedig elhiheted! Mi más magyarázat lenne?
Régivel folyamatos, gyári Mhz kijelzés, újjal akadozik, -50% Mhz kijelzés, vissza régi, minden patent és ennyi.
De próbáld ki és megtudod van-e igazság a Földön. -
gege321
tag
Argus legújabb verziója felezte meg, gondolom ezzel akarják, hogy vegyék meg aki használni akarja.
Azért szedtem le a régit, mert 3dmark11 futtatása után az is kiírta, hogy 1570 mhz van, meg grafikonba más lett a színe a memorynak.
Úgyhogy én vagyok a hibás, hogy nem figyeltem fel egyből erre. Bepánikoltam -
gege321
tag
-
gege321
tag
válasz Sk8erPeter #2279 üzenetére
Tudom, azért mondom
-
gege321
tag
Írtátok, hogy takarításnál ki szeditek a ventit, megmarad a garancia?
-
gege321
tag
válasz Sk8erPeter #2274 üzenetére
Ezek a jó adatok:
[link] -
gege321
tag
Köszönöm az ötleteket!!!!!!
Puszi mindenkinek -
gege321
tag
válasz Sk8erPeter #2274 üzenetére
Nem húzott teljesen gyári GT555m 2GB.
De megoldódott, programmal akadt össze az felezte meg.
Memory clock ismét 1570Mhz-n[ Szerkesztve ]
-
gege321
tag
"Szerintem a program nem teljesen kompatibilis a kártyával ezért mutat feleannyit"
De pár napja még kiírta rendesen az 1570et és azóta csak a drivert frissítettem.
De mindegy, ez van, csak számok
Letörlöm a progit és nem fog idegesíteni, felrakok egy olyat ami csak a fokot nézi. -
gege321
tag
Veszek majd egy külső hdd-t mert sok dolog van ami kell a gépről utána újrarakom.
Órajelre visszatérve, amit beraktam képet ott a multkor 1570-et írt memory clock-nak terhelés alatt, úgy hogy még ha keverem is a dolgokat akkor is ez az érték megfeleződött és azóta a BF3 multi sem folyamatos ugyan olyan beállításokkal.
Jó lenne azért ha akinek 2 gb-os gt555m van a gépében, megnézné ugyan ezzel a progival, mert ha neki is ennyit ír akkor hagyom az egészet.
Valaki nézze már meg 5 perc az egész.
Köszönöm, hogy segítettek!Ha újraraknám később a wint, akkor elég azok a driverek amik gyárilag a D meghajtón vannak, vagy inkább a lenovo oldaláról telepítsek?
-
gege321
tag
válasz stegosaurus #2265 üzenetére
one key recovery-vel, hogy kell? Még biztonsági mentést sem tudok vele mert 30 gb gyárilag a D.
-
gege321
tag
[ Szerkesztve ]
-
gege321
tag
Azért megnéznétek ti is?
Köszönöm! -
gege321
tag
Még annyi, hogy frissítés óta a az nvidia rendszer-információknál 3140 Mhz-et ír ami meg már a duplája a gyárinál. 3DMark11 meg 1570-et ír ami a gyári Mhz, és mégsem tudja csak a 785-öt. Érdekes.
Valami leszabályozná, vagy nem tudom. Idegesít azért, hogy 240e-ért vettem, és most már csak a felét tudja. Lapost soha többé, legalább is ilyen drágát nem.
Írok az nvidiának, meglátjuk mi lesz. -
gege321
tag
Közben jött egy új driver 314.07, na ezzel még rosszabb lett most már a kijelzővédő sem működik, állandóan összeomlik
Jó úton halad az nvidia.
Az MSI Afterburnenen gondolkodtam, de valahol olvastam, hogy 10essével emelgetik az mhz-t, és úgy is félő, hogy lefő a gpu, nekem meg 786-al kéne, meg ha valamit elb@szok, akkor gari ugrott. Meg nem is értek hozzá.Nem néznétek meg Argus Monitorral nektek mennyin van a memory clock terhelés alatt?
[ Szerkesztve ]
-
gege321
tag
Sziasztok!
Nekem is van egy Lenovo Y570-es laposom (i5+gt555m 2gb) lassan 1 éve.
Eddig nem volt semmi gondom, de mióta frissítettem a gpu drivert 310.90-re, azóta a gpu-nak a merory clock 1570 mhz-ről lecsökkent 785 mhz-re terhelés alatt, melegedés az ugyan olyan mint előtte kb.
Játék közben mindig futott az Argus Monitor progi ami írja az mhz-ket is és onnan tudom,grafikonon visszanézem.
Pontosan 50%-ot esett, és hiába frissítgettem vissza, mindegyikkel ez a helyzet.
BF3 multi így már nem olyan élvezetes.
Lehet csinálni valamit vagy adjam el?Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Delta Force (2024)
- Everest / AIDA64 topik
- Házimozi belépő szinten
- Hálózati / IP kamera
- Politika
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Royole RoWrite 2 Digitális Jegyzetfüzet /// Bontatlan // Számla + Garancia
- Turtle Beach Stealth 700 Gen. 2 Max Gamer fejhallgató // Számla+Garancia //
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, sotveres javíttását