Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz gege321 #2566 üzenetére

Nem használok tört verziót vírusirtóból, az tényleg rossz döntés lenne.
    NOD32 meg nem a legjobb megoldásokat választja, lásd ezt a két hsz.-t:
    http://prohardver.hu/tema/opera_bongeszo_2/hsz_17027-17028.html
    Rendszeres probléma volt az ilyen jellegű, Opera használatánál jelentkezett. (Pl. még itt is ez volt.)
    Pedig régen nagyon sokáig NOD32-t használtam, főleg, hogy ingyenes liszensz jár egyetemi kedvezmény miatt. (De köszi azért a fórumos linket.)

(#2570) Borote :
    ezek a napi cs×szegetések meglehetősen idegesítőek. :) Pont ebből lett elegem. Azt nem értem, miért nem tudják legalább félhetesre vagy legalább kétnaposra növelni ezt a cseszegetős időkorlátot. Ha meg akarom venni, akkor majd megveszem, amíg viszont még nem akarok erre pénzt szánni, mert tesztelem, addig ne izélgessen nap mint nap. Bizonyára nem vagyok egyedül vele, hogy az ilyen jellegű erőszakosság inkább elveszi a kedvemet a megvásárlástól, mint hogy rohanjak a webshopba. Alapvető marketinges gyökérség, sokszor előforduló hiba, bár biztos sokaknál bejön, hogy inkább megveszik, csak ne idegesítse már őket az a felpattanó sz@r.

(#2575) gege321 :
    szerintem nem feltétlenül neked akarják tanácsolni, csak folytatják az erről való eszmecserét az üzenetszálban, nem kell ám ezen megsértődni, hogy a Te hsz.-edre írják válaszul. :DDD

Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák