- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- borg25: Kórházi beszámoló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Nekem tetszik, egyszeru es letisztult.
Nem olvastam vegig a hsz-okat, ez lattatok? - ha masok is kockasitananak :-)?
-
tDr1v3r
veterán
Nekem személy szerint tetszik... gondolom ezt is a Pentagram készítette, akik azért elég sokat tettek le eddig.
-
LonGleY
veterán
válasz
RyanGiggs #91 üzenetére
Gagyi? Milyen szempontból?
És vajon milyennek kéne lennie?Ha új formát választanak, akkor azért nézne mindenki. Ha valami teljesen egyedi betűtípust és nem segoe ui-t, akkor azért menne a fintorgás. Ez a logó gyakorlatilag a lehető legegyszerűbb és lehető legoptimálisabb megoldást jelenti az elavult 80-as évek címkéje után. Ezt nagyon máshogy nem is csinálhatták volna.. itt nem az a cél, hogy a logójuk miatt felkapd a fejed, hanem hogy ha ránézel, már messziről tudd, miről van szó. Hisz ez minden arculatterv, logó célja.
-
RyanGiggs
őstag
Ez nagyon gagyi lett.
A régi sokkal komolyabb volt.
Ez az új úgy néz ki, mintha egy húszfilléres cég lenne a Microsoft! -
zka67
őstag
Ha így haladnak tovább, a windows 9-ben ilyenek lesznek a képek és a videók.
-
LonGleY
veterán
Tiszta, egyszerű, egy behemótnak nem kell több. Ez nem egy csilli-villi startup cég.. Gyakorlatilag arra szolgál, hogy beazonosítsd, és az se baj, ha közben a Windows-ra gondolsz. A régi font már egy letűnt kor hangulatát árasztja, semmivel sem jobb az újnál. Grafikusi szempontból a win8 logója is korrekt, nem ártott már a ráncfelvarrás.
zka67 #88: Az egy dolog, hogy nincs szemed hozzá, de még csak nem is vicces.
-
janos1988
addikt
"dizájnnyelv"
Ennél már csak a teltkarcsú szó undorítóbb.
-
fordfairlane
veterán
Ronda. A régi sokkal jobban tetszik.
-
FishAir
senior tag
Where Do You Want To Go To Die?
Régi szépidők... -
Nekem bejön
-
Óborzalom. És ezt a Windows logókra sosem mondtam.
Azok mind ötletesek, és a jövő designdivatját meghatározó logók voltak, de ez valami iszonyat. -
Csabee.
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #77 üzenetére
Marketing..
-
Rabbitf_24
addikt
Sosem értettem ezeket a "szinte semmit se változtatok" logóváltozásokat.
Pénz van rá, szóval akár évente 10x is, ha úgy érzik. -
Vladi
nagyúr
ugyan ezért a designért 2*??? miért egyszer fizettek?
-
törölt tag
Értettem, eddig is. De te meg azt értsd meg, hogy pont emiatt kevertem össze a Windolszal. Ami kb. azt jelenti, hogy ha az emberek 100%-a mínusz te csak a logo-t látja, akkor még évekig NEM az MS jut majd eszébe, hanem a Windows. Akkor is, ha oda lesz írva mellé a Microsoft szöveg.
-
Воланд
titán
válasz
#40553216 #67 üzenetére
akkor leirom meg egyszer: a cikk cimeben le van irva, hogy lecserelte a logojat a microsoft. a logoban szerepel a microsoft szo. a logo masik reszeben alkalmazott szinek pedig a microsoft megujulo termekvonalat jelolik, nem azt, hogy mi volt eddig. reszemrol befejeztem, meleg van, elnezted, van ilyen.
-
Szóval ezért kellett egyszínűre cserélni a Win logóját.
-
törölt tag
Hol is van a személyeskedés?
De ha már ezt emlegeted:
"csupan elkeruli az a teny a figyelmedet">Igen, elkerülte, mert a logo-t látva nekem automatikusan egyből az ugrott be, hogy a Windowsról van szó. Merthogy ennyire hasonlít a korábbiakra. Így a történetet veheted az állításom igazolásának is.
Az meg, hogy megváltozott a Windows logo-ja mit számít ahhoz képest, hogy az évek óta metro dizájnnak és metro ui-nek nevezett cuccok neve is megváltozott. -
FTeR
addikt
nekem is tetszik, azt nem mondanám, h határozottan jobb, mint a korábbi, de gyak csak OS rész kivágását hiányolom csak.
win8 logo viszont határozottan rossz.ha már kék a win logó (már vistánál is kiakasztott ez a babakék), legalább a lobogást hagyták volna meg.
microsoft.com-on alul fel van sorolva az összes logó, sztem jól néznek ki, és lobog a win logó... -
Воланд
titán
válasz
#40553216 #62 üzenetére
egyiknek sem, csupan elkeruli az a teny a figyelmedet, hogy a windows logoja mar jo regen megvaltozott.
szerk.: felesleges szemelyeskedni, eleg lett volna, hogy ha a cikket elolvasod mielott hozzaszolsz. de mondjuk eleg lett volna a cimet is.
de most mar tenyleg nezd meg a videot.
-
DanielK
addikt
Eddig ez tetszik a legjobban.
-
törölt tag
"termekeinek es csak a szin azonos">Mivel eddig k.ra a Windows logoja volt a négyszínű zászló, és nicsak, épp ezekben a színekben és elrendezésben, így egy termékének a logoja. Vagy melyik más termékének volt eddig ilyen négyszínű négyzet alakú logoja?
Mert téged (és persze echteriont) nyilván vörös vonalon hívnak Redmondból minden döntés előtt.
-
nicu71
addikt
szerintem,teljesen mindegy hogy milyen is konkrétan az új logo/nekem teljesen megfelel ez is,igenis illeszkedik az új koncepcióhoz,és ez azért számít/ lehettett volna szivárványszinű vagy feketefehér,minimál vagy csillivili 3D,álló ,fekvő,szexis vagy gyermeteg ,igyis úgyis akadnának fikázók bőven.
PL. egy kiállitáson egy ultramodern festményre is hányan mondják,hogy"ezt én is meg tudnám csinálni"...aztán valahogy mégsem működik a dolog. -
h-yle
addikt
válasz
Dr. Romano #45 üzenetére
Ezt jól látod, akkor egyetértünk.
-
Inv1sus
addikt
Biztos ez az új logójuk? Mert hogy ez az MTV-nél is rosszabb, az biztos.
-
Maateeo
aktív tag
Nekem nagyon tetszik az új logó
-
Xirtam
veterán
Iszonyatosan ütősre sikerült. Minden lejön róla ami a Microsoft filozófiája jelenleg. Én örültem a tegnapi bejelentésnek.
-
törölt tag
Egyetértek. Megléphették volna azt, amit az Apple (ha már a színes zászlóhoz is a szivárványalmáról vették az ötletet): egyszínű logo, négy különböző árnyalatú résszel, kék vagy zöld, vagy a beállított alapszínhez automatikusan idomuló. Ez lehet négyzet, lehet zászló. Vagy valami.
(#41) echterion
Egyéni szoc. probléma.De az előző végén is ott volt a
.
-
BITBOYS
addikt
Piros vagy narancssárga?
-
ddekany
veterán
válasz
Psychopeti #35 üzenetére
Metro mánia, de rosszul művelve szerintem. Nagyon vékony a választóvonal a minimalista de ízléses/modern, és a fapados primitív/dedós közt. Veszélyes terület. Tehát azon kéne igyekezni, hogy az utóbbi minél ritkábban következzen be. Ehhez képest a saját logójuk szerintem az utóbbi kategória lett. Egy dolog, hogy ötlettelen, de nem is szép, a sok szín miatt meg dedós mint az XP Luna. Szóval nem tudom hogy választották ezt ki... Fogtak utcáról emberek és vizsgálták milyen érzetet kelt bennük, és ez lett a nyerő? Akkor lehet, hogy véletlenül az óvodából származott a minta...
-
r3dsnake
nagyúr
Nagyon tetszik, hogy ráállnak erre az egységes dizájnra, minden tekintetben. Szerintem jó az új logo, szépen visszaadja a metro kinézetét is.
-
törölt tag
Kit érdekel a logo, mikor egyesek szerint annyira gyorsan boot-ol, hogy még az F8-at sem tudja benyomni az ember fia?
-
L Balázs
tag
A Microsoftnál most mindent a metróra tesznek fel. Csak aztán nehogy kigyulladjanak alattuk a régi ruszki szerelvények
-
bambano
titán
nekem Hofi mondása jutott eszembe...
ha nem megy a kupleráj, nem a bútort kell cserélni. -
Psychopeti
senior tag
Hát ez nekem nem tetszik
METRO mánia
-
Fontos?
tag
...hát ez minden,csak se nem új,se nem jó
-
h-yle
addikt
válasz
Dr. Romano #32 üzenetére
Nem attól jó egy design, hogy nem készíthető el paintben...
-
Dr. Romano
veterán
Ez az első MS logo, amit paintben el tudnék készíteni. Túl egyszerű, semmi karakter....
-
Z0mbi
senior tag
elottem van a meeting ahol ul 8 guru es gondolkodnak... esztimalnak, es kikopik hogy ennek a tervezesehez kell meg 150 ember ora... majd elojonnek egy ilyennel.
Imadom a szakmam. Akkora ki...ott lufi hogy csak na!
-
törölt tag
Tudom, de nekem ez jobban tetszik
-
Beri78
őstag
én is terveznék nekik logót
-
echterion
nagyúr
Vajon mennyit akasztott le a "tervező" ezért a rengeteg extra munkát igénylő logóért?
-
ddekany
veterán
"Windows, Window, Windows!!!", "Developers, developers, developers!!!", "Rectangles, rectangles, rectangles!!!"?
-
-
Pubszon
veterán
Hatalmas fantáziát látok benne...
-
n00n
őstag
Upgrade árak annyira nem vészesek.
-
Black Dragon
addikt
Mario-val sokat játszottak.
Egyébként nem vészes.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Elég minimál... A '80-as logó mintha a Metallicára hajazna.
-
Syl
nagyúr
Felőlem legózhat a Microsoft a logójával amennyit akar, én akkor is kihagyom ezt a generációt. Pedig van egy pár doboz windows-om
-
n00n
őstag
Értem, hogy rá akartak menni a minimalista stílusra, de ez borzasztóan csúnya lett.
-
Psych0
őstag
Elkepzelem, ahogy egy designer tobb honapnyi munka utan prezentalja ezt a gyongyszemet...
-
nekem is jobban tetszett a döntött. ez olyan üres. semmilyen. a logó is gagyi. nekem nagyon gyerek hangulat.
mint a hivatalban a kötelező arial 12. -
Samus
addikt
Nekem sem tetszik. Az XP logója nagyon tetszett, szerintem az volt a legjobb. De ők tudják...
-
-
ddekany
veterán
Ez... szerintem nagyon gáz. Semmi ötlet nincs benne, semmi karakter. A döntöttben legalább volt az a szexis bevágás.
-
törölt tag
Igényes lett és el tudnék képzelni egy saját márkás telefont, aminek hátlapján csak a színes négyzetek lennének kicsiben (,vagy akár a WP8 mobilok hátlapján).
Viszont a legmenőbb egyértelműen az 1980-as MetallicA-s logó!
A "döntött" verziók kevésbé jönnek be.
-
<MZ/X>
őstag
Nekem tetszik, de nem hiszem, hogy segíteni fogja a desktop 8-as eladásait..
-
kakuk.tamas
addikt
Nem tarthatott sokáig ezt kitalálni... Főleg, hogy egyszer volt már. De belegondolni, hogy ha fizettek érte, mennyit kaszálhatott a tervező...
-
chepavel
aktív tag
"de Egy új korszak kezdetét".
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iPhone topik
- LG LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest