- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- PICO PSU kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ti Bo
aktív tag
Ezt tényleg tervezni kellett?? Valaki leült és két perc alatt megcsinálta......
-
julius666
addikt
Nem bejövős, nagyon nem.
Egyszerűen túl unalmas, a betűtípus nem működik, ezek a sima négyzetek is elég nagy nullák. Valami méretbeli játékot, vagy valamiféle torzítást igazán belevihettek volna. Ez a színesség sem jön be különösebben, monokróm verzióban sokkal tűrhetőbb lenne. Unalmas, GAGYI.
A win8 logó ezerszer jobb, szégyen az után ez. De őszintén szólva nem is értem ezt a hirtelen váltást, én megvártam volna hogy beinduljon a Modern UI szekere, ha a win8-ból "2nd Vista" lesz és ez rárakja az egész design nyelvezetre is a bélyegét, akkor jót szivolázik az MS, csinálhatnak megint új arculatot.
A régi logó szvsz nyugodtan maradhatott volna, nem volt gáz és arra rögtön mindenki messziről rávágta micsoda, az egyedi betűtípusnak köszönhetően, ráadásul egyéb céglogók közt sem mutatott rosszul. Ez a mostani más cégek mellett egyszerűen el fog veszni a jellegtelenségével, hiába színes.
-
Solten
őstag
nagyon hájtek...
-
=Mentor=
őstag
Egyszerű de egyértelműen jobb mint az eddigi, ez a négy színből álló logó amúgy is évtizedek óta a MS védjegye, csak eddig a Windowsé volt zászló formában.
-
dezz
nagyúr
válasz
kiskaktusz #191 üzenetére
Jó. Csak ezt miért nem tetted offba?
-
kiskaktusz
addikt
-
ceia
őstag
+1 Az eddigi logónak! Legalább design-os, profi logó volt, jól jelképezte a komoly (komor) céget. Nem kellett volna hozzányúlni. Csak most mindent be akarnak vetni a 8 érdekében és ezért egyből vidámabb lett a logó is
-
xxman
senior tag
Mintha paintben dobtam volna össze 30sec. alatt. Csak én nem kapok érte $-t....
-
dezz
nagyúr
"Ott a kereső, beírod a nevét, enter és már indul is, nem kell kotorászni sehol sem."
Erre már válszoltam.
"XP-n is lassú mire előanimálja."
Valahol át lehet állítani, hogy gyorsabban tegye (akár az animációt is ki lehet kapcsolni, de az előtűnés sebességét is be lehet állítani).
"Persze, ha a klasszikus felületet használod, akkor nem, de az meg szimplán ocsmány"
Isten ments! No de nem is az alap kéket, az is ocsmány. (Hanem az ezüstöt, lekicsinyített borderekkel, stb. Ez így már valamennyire kultúrált.)
-
fatal`
titán
Egyrészt a 8-ban már nincs is ilyen menü. Másrészt minek ez? Ott a kereső, beírod a nevét, enter és már indul is, nem kell kotorászni sehol sem.
(#169) dezz: XP-n is lassú mire előanimálja. Persze, ha a klasszikus felületet használod, akkor nem, de az meg szimplán ocsmány, az újabbaknál pedig avval nincs GPU gyorsítás.
(#179) r3dsnake: Pl. a DWM, a GPU gyorsított felület, az Aero Peek.
-
dezz
nagyúr
Bocs, hogy nem vagyok naprakész Win8-ból.
Korábban nézegettem már ilyeneket, de erre mintha nem tértek volna ki. (Amúgy teljesen jó nekem angolul is.) Csak arra lettem volna kíváncsi, ha már szóba került, hogy keresnem kell-e még alternatív appmenü/taskbar programot. Úgy tűnik, igen.
-
-
dezz
nagyúr
Mi alapján nyomuljak, ha egyszer 80 programikonom van a Gyorsindítóban?
Ez a Win8 start screen valami billentyűkombinációra ugrik elő? Amúgy nem nagyon hiányzik, hogy állandóan bevillantsam a szemem elé teljes képernyőre. Nem tartom jó ötletnek, hogy a "desktop edition"-be is bekerült ez a tabletes/okostelós görgetős választósdi. Na jó, azt hiszem, ideje keresnem valami alternatív tálca/appmenü programot.Remélem, fut majd 7/8-on is.
-
dezz
nagyúr
válasz
r3dsnake #158 üzenetére
Ja, megzavartál az előző hsz-eddel.
(#152) hunfatal: "Vagy utálja, ha több tized secet kell várni, hogy előjöjjön a tálca, amikor kell valami."
Ez jó vicc volt. Bár nem tudom, 7-en és 8-on mennyi idő alatt ugrik elő, XP-n egy pillanat.
"Egyébként meg ott a kereső, nem kell ikonhalmot használni"
Ez is. Biztos gyorsabb így keresgélni (főleg, ha éppe nem is jut az eszembe a program neve), mint egy pillanat alatt kiválasztani az ismerős ikont. (Ezért én minden fontosabb programot beteszek a Gyorsindításba, de annak is van egy határa.)
(#162) FTeR: Ahamm, értem. Azt hittem, win8-on is van valamilyen "classic mode". Nincs? Na jó, a metróval kapcsolatos kérdéseket majd talán a win8 topikban.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #164 üzenetére
Az új közszolgálati logok pl eszméletlen jók.
-
CoolBoy323
nagyúr
kreatívak, mint a közszolgálati csatornánál...
hol lehet ilyen munkára jelentkezni? ennyi kreativitás a kutyámba is szorult...
-
FTeR
addikt
válasz
r3dsnake #153 üzenetére
uh, ez vmi cp (beta) vagy mi. végleges jobban néz ki.
kb 1 hónapig használtam win8-at, aztán skyrim nem akart win8-on rendesen futni (semmilyen 3d-s cucc driver probléma miatt...) és hétvégére visszamentem w7-re és hirtelen hátrahúköltem, h úristan w7 milyen csicsás, pedig én nagy rajongója vagyok az aero glass-nak, csak win8 (note: w8=wait) letisztultságát (vagy hívjuk akárminek) már megszoktam. -
törölt tag
Hát bocs, de ha neked a cégérték egyenlő a minőségi termékkel, akkor kívánom, hogy csak Coca-Colát igyál és Big Mac-et egyél egész életedben.
A listá(ko)n (nyilván a szar termék miatt) nincsenek ilyen cégek, mint a Miele, a Rolex, a Musical Fidelity,a Leica. Neked is az előző mondat: a tudatlanság áldás.(#145) r3dsnake
Mivel a téme nem szorosan vett IT-szaktéma, hanem egy cég arculatáról szól, így miért ne lehetne? -
dezz
nagyúr
Az arculatváltás összefügg a Win8-cal. Én pedig arra reagáltam, mennyire forradalmiak bizonyos változások (vagy azok hiánya). Szép, hogy új logó van, de a talán a "tartalom" terén sem kellene szarvashibákat elkövetni...
(#139) GoodSpeed: Pfff... Tehát ez még a 8-ban sem változott (és akkor nyilván a 7-ben sem)... Azért ez megdöbbentő. Amíg csak pár mappa között kell válogatni, nincs probléma (bár úgy is snassz), de ha többtíz... Na az már káosz. Pedig csak annyit kellene csinálni, hogy a telepítő kiválasztja a legrelevánsabbnak tűnő ikont és leváltja vele az adott mappa-ikont. (Ha ez így nem megy, mert sokszor rossz ikont választ ki magától, akkor max. kötelezni kellett volna az újabb programok készítőit, hogy jelöljék meg a fő-ikont.) Manuálisan meg lehet csinálni, de ki a fene fog nekiállni lecserélgetni? Az ilyenekből látszik, hogy mennyire figyel oda egy cég az apró, de fontos dolgokra - a külsőségek mellett.
(#145) r3dsnake: A lényeg az ömlesztett egyen-mappa-ikon hegyek voltak.
-
fatal`
titán
Vagy utálja, ha több tized secet kell várni, hogy előjöjjön a tálca, amikor kell valami. Mint, ahogy én is utálom.
Win8-ban nincs start menü, a tálcát oda pakolod ahova akarod. Egyébként meg ott a kereső, nem kell ikonhalmot használni (vagy csempehalmot, ha 8-ról beszélünk).
(#141) LonGleY: Ugyanúgy rengeteg fikázás volt, amikor a Google lecserélte a Chrome ikonját.
-
FTeR
addikt
btw, G anno 'véletlenűl' pont azután módosította chrome logóját (levette gradientet meg fényhatást róla), amikor ms elkezdte promótálni metro design elveket.
teljesen véletlenül ekkortályt kezdett öszes G design is lecserélődni (lásd gmail, yt), sőt G fődizájner ki is jelentette (hevesen fikázva ms-t...), hogy metro design gondolták tovább (vagy alkalmazták lazábban) android design váltás kapcsán. -
LonGleY
veterán
tény, hogy a chrome-nak legalább jól áll
-
törölt tag
válasz
r3dsnake #128 üzenetére
"Nem is akkora nevű cég, mint a microsoft, ráadásul kétlem, hogy sokan ismernék ">Hahahaha! A tudatlanság áldás.
(#130) dezz
A DG 100 éve az egyik leghíresebb és legszínvonalasabb lemezkiadó világszinten, de persze, nem feltétlenül az egylemezes kis celebdj-k a fő területe.Asszem több szót felesleges erre vesztegetni, leginkább azért, ,mert nem a logo milyensége volt a kérdés, hanem az arculatváltás szükségessége vagy szükségtelensége.
-
FTeR
addikt
figy sztem nézz át w7/w8 topikba, ne a logócserét offold.
vista/w7-ben listás nézet van startmenüben, win8-ban meg egy teljes képernyős oszlopos cucc. de mind1 is, mert a keresőt érdemes használni.
nekem nem fér a fejembe, hogy tudnak emberek még xp-t használni. w7-hez képest elképesztően fapados.
-
dezz
nagyúr
válasz
#41133696 #131 üzenetére
Ahh, köszi, akkor megnyugodtam.
És mi a helyzet a Programok almenüvel? Mert ami az XP-ben van, az az ömlesztett egyen-mappa-ikon hegy, az nagyon gáz.
(#133) FTeR: Épp ez volt a kérdés, hogy a 8-ban (és 7-ben) megmaradtak-e ezek a lehetőségek. Ha nem, az nekem elég lett volna arra, hogy ne váltsak, még a 7-re sem. CAD-nál elég sokat számít az a 20-30 sor, hogy kellőképpen idegesítsen, ha állandóan ott bámulhattam volna a tálcát. Azért kérdeztem rá, mert nem láttam még olyan screenshotot, amin ne lett volna ott. Azért hihetetlen, hogy 1000000-ból 999999 ember nem keresi vagy találja meg az auto hide-t.
-
Mr. Teddy
őstag
A kérdés, vajon mely termékük kapja majd a citromsárga színt?
-
törölt tag
Igen, kicsit túlzásnak érzem én is, egy adott OS verzióhoz való igazítást, persze lehet így fognak kinézni a Windows-ok 4-5 cikluson keresztül is.
7-esnél minden van
Faterom egyik munkatársának az a szokása, hogy tálcát elrejti, és gomboknál sincs összevonás, címkék elrejtése... őrületbe tud vele kergetni...
8-as:
-
dezz
nagyúr
válasz
raziel01 #125 üzenetére
Amúgy szerintem sem olyan rossz. A másik mellette már olyan régies.
(Kérdés, meddig tart ez a stílus-irányzat.)(#127) tomtyi: Az a cég klasszikus zenei CD-ket ad ki mostanság. Ahhoz (valamennyire) illik az a logó.
(#129) GoodSpeed: És a 7-ben?
"Illetve nálam egyébként sem szokott sem elrejtődni sem áthelyeződni a tálca, maradni szokott a helyén"
Én meg nem értem azokat, akik nem akarják kihasználni azt a helyet... Egyébként nem féltek, hogy beleég a szemetekbe?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
#40553216 #127 üzenetére
Nem is akkora nevű cég, mint a microsoft, ráadásul kétlem, hogy sokan ismernék (én is most hallottam róla először). De az a logo borzalmas.
A microsoft a teljes arculatát megújítja, jön az új windows phone, új pc. új tablet, új office, új xbox. Eddig totál random volt az egész, összevissza guik, logok, stb. Végre egységesítenek, egy igazán letisztult modern ui-ra alapozva. Pl a windows8-nál azt érzem, hogy van olyan szép, egyszerű, hogy "megérdemli", hogy apple gépen legyen használva másodlagos OS-ként. Az az egyeszerű, de modern arculat ami minden részletében jelen van az apple-nél, és kezd kialakulni a microsoftnál az, ami hiányzik pl az androidnál, és a legtöbb androidos gyártónál.
-
törölt tag
válasz
r3dsnake #126 üzenetére
Alig hinném, hogy egy cég gazdasági megújulási képessége attól függ, változtatja-e az arculatát a divatszellőcskék vagy marketingguruk véleménye alapján. A DG 100+ éves, és köszöni, jól van. Lehet, értenek hozzá. De jelentkezz náluk bátran, hátha megfogadják a tanácsodat. De erre ne vegyél mérget.
Az meg, hogy Jobs elsőre ilyen kretén logo-t választott, legfeljebb azt mutatja, nem is volt jó érzéke az esztétikához. Legfeljebb mások jó ötleteit fogadta el.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
#40553216 #121 üzenetére
Már megbocsáss, de ritka rossz az a logo, amit linkeltél. Oké, hogy van, akik ragaszkodnak ugyanahhoz, de nem feltétlen jó, ha egy cég nem tud megújulni és arculatot váltani. Láttad már az első apple logot? Gondold el milyen nevetségesen festene egy minimalista dizájnú pc-n vagy telefonon.
-
raziel01
veterán
Amúgy szerintem jó ez. Úgysem a logó számít.
-
dezz
nagyúr
Azt hiszem, ilyenek lesznek a BKV buszok is... Ezek összeesküdtek!
(#121) tomtyi: És jól mennek még a gramofonok!?
-
törölt tag
A Deutsche Grammophon nagyjából a kezdetei óta ugyan azzal a logo-val adja el a termékeit.
(#120) FTeR
Nem bugzik, tényleg ilyen lett.(#123) r3dsnake
Vannak olyanok, akik nem találnak ki mindenféle hülyébbnél hülyébb indokokat, hogy eladják a terméküket. Hanem jó terméket csinálnak, és ragaszkodnak a megszokott, biztonságot, minőséget jelentő márkajelhez. -
FTeR
addikt
nálam bugzik valami vagy google is lecserélte ikonját (favicon)?
az is babakék lett mint windows. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
subaruwrc #110 üzenetére
Nem is kell túlbonyolítani. Ez így pont elég.
Иван: Ohh, milyen eredeti módon lefordítottad a 9gag postot.
-
dezz
nagyúr
válasz
#41133696 #117 üzenetére
Én még XP-n vagyok (okokat most hagyjuk). De előbb-utóbb bekövetkezik a váltás. Három kérdésem lenne az 1-3. ponthoz: 1. azért ugye meghagyták a "Tálca automatikus elrejtése" funkciót? Kell a fenének, hogy egyfolytában elfoglaljon 20-30 sort... 2. én alulról a bal oldalra helyezem az egészet, valahogy ott jobb helye van. 3. A programok almenüben még mindig egyen mappa-ikonok hada látható? (Így aztán, ha sok program között keresünk valamit, nem elég csak rápillantani, hanem szépen végig kell nézni a neveket. Brrr...)
-
törölt tag
válasz
janos1988 #104 üzenetére
Nos én úgy látom, hogy ebből a szempontból kockázatos az arculat váltás logó szintjén, hiszen mi van ha véletlen mégis bukta? Akkor megint logó csere? Másfelől pedig úgy érzem, hogy pont az a cél, hogy a csapból is a W8 csorogjon, nyomni kell, hogy nehogy tényleg ne legyen sikeres. Szerintem ha a sikerességet vesszük a 7-esnél kellett volna logót váltani, de ugye akkor meg még nem ez a minimalista irányzat volt érvényben, sőt csili vili aero glass kiteljesülés volt, hiszen már akkor is áttetsző volt a programok kerete amikor teljes képernyőt méretre voltak állítva, ellentétben ugye a Vistával. A 9-es Explorer pedig még rátett egy lapáttal.
(#105) Kopi31415: Ha csak nem pálinka főzdéről van szó - ahol ugye 100+ éve sincs semmi új a nap alatt, semmi innováció vagy fejlesztés íze is ugyanolyan, esetleg a gyártási technológiában vannak új gépek stb amiből a vásárló semmit sem lát - , akkor tudod a helyzet azaz, hogy sajnos az emberek érdeklődését fent tartsák folyamatosan ahhoz nem elég megtartani azt ami jól bevált, azt tovább is kell fejleszteni, és a szoftverek esetében nagyon fontosak a vizuális hatások. IT iparban ez különösen fontos, de ha megnézed az újabbnál újabb autótípusokat ez a jelenség ott is megvan, illetve a mobiliparban is, sőt a legtöbb területen megvan.Három évente villantani kell valamit. Az emberek mindig újra vágynak. Vegyük akkor most a Startmenü és az új - az egyszerűség kedvéért még mindig Metrónak nevezett menürendszert. Az indok a leváltására az, hogy a régi 17 éve jelent meg és nem lehet már tovább ezt csiszolni.
A valóság pedig az, hogy:
1. Az igaz, hogy a Windows 95 -ös start menü 17 éve jelent meg, de azóta minden verzióban tovább finomították, már az XP-s Start menü is nagy ugrás volt a 9x-hez képest, volt benne karbantartó funkció, és ugye maga a menü két paneles lett. A Vista Start menü pedig maga volt a technológia forradalom, hiszen a korábbi megoldásokkal szemben ez nem volt helypazarló, pontosan annyi helyet foglalt el, mint amennyit az alap startmenü amikor a tálcán rákattintunk a Windows gombra. Ezt úgy érte el, hogy szemben a korábbi verziókkal a bal oldali paneljében jelenítette meg függőleges mappa struktúrában a start menü elemeit, és nem engedte, hogy vertikálisan és horizontálisan elfoglalják a képernyő nagy részét, lényegében a saját magában nyílt meg.2. A Windows 7-ben elérték a határait ennek a fajta a bal alsó negyedben helyet foglaló start menünek, olyan funkciókkal mint amilyen a Jump List.
3. A Windows 8 -ban lévő Metro ezzel a szemlélettel teljesen szembe megy, már nem az a cél ami a Windows Vistánál volt olyannyira nem, hogy az új rendszer - melyet én és sokan mások egy kibővített start menünek tekintünk - a teljes képernyőt elfoglalja.
de gondolj bele, mivel lehetne eladni a Windows 8 -at ha pont úgy nézne ki mint a 7-es? Windows 95 és 98 között minimálisan, de az XP-től kezdőden már minden Windows drasztikus változásokat hozott. Az XP egy csoda volt a 9x-es asztalt ronda tálca és menürendszeréhez képest. a Windows Vista pedig talán az eddigi legszebb Windows volt, egy olyan start menüvel, mely nagyban hozzájárult a hetes sikeréhez is.
A Superbar anno sokaknak szokatlan volt, mégis a 7-es lett az XP óta a legnépszerűbb OS. Megszokták, megszerettek, mert rájöttek, hogy kényelmes. Pedig kicsit ellentmondásos a történet ott is. A Superbar egyik nagy előnye, hogy a tálcán a programok csak egy nagyméretű ikonnyi helyet foglalnak tehát helytakarékos. A Vista és az az előtti időkben - menünk vissza talán jó tíz évet - a tálcán lévő programok ikonjai mellett megjelent a program neve vagy a megnyitott weboldal neve is, tehát jóval hely pazarlóbb volt, akkor amikor az átlag halandó még 1024 x 768-ban nézte a világot. Másik ellentmondásos dolog, hogy az értesítési területen az ikonok Vista alatt helytakarékosan akár három sorba is rendezhetik az ikonokat, még Windows 7 -en ez egy sorra csökken, lehet választani tehát, hogy mit tüntetünk el onnan.
(#109) fordfairlane Úgy érzem ellentmondást detektáltál, de mostanában a Windows 8 -nál nem érzékeltél ilyesmit tömegével? Mert én igen
Negyedévszázada nem váltottak logót. Nem lett volna muszáj, amúgy én a kék egyszínűre számítottam volna...
nyilván nem Windows 8 hanem Microsoft felirattal, viszont ha totális bukás lenne a 8-as akkor nem lenne szerencsés. Valszeg ezért jött ez a köztes megoldás. Az arculatváltósdi, ha nem is logó téren, de korábban is megfigyelhető volt, a hotmail pl anno teljesen úgy nézett ki mint a Vista, így ha valaki Vista alatt nyitotta meg a Hotmailt kicsit olyan érzése lehetett, mintha csak a Vistán a feladatkezelőben ügyködne, a színvilág a keretek stb mind azonosak voltak. Most az Outlook.com is olyan mintha egy Windows 8-as operációs rendszerbeli alkalmazást nyitnánk meg.
-
dezz
nagyúr
"A legrövidebb életű a vállalati logók közül az 1980-ban bevezetett változat volt"
Pedig az még mindig sokkal jobban nézett ki, mint a '82-es:
Hihetetlen, hogy ezt képesek voltak 5 évig hagyni...
(#7) Lenry: Pedig de, van ötlet... A név halványítása az Apple-t "idézi". Csak hát a kifinomultabb sílus megmarad ezen a szinten...
-
mcsabee
senior tag
válasz
fordfairlane #109 üzenetére
De pont azért lettek a termékek egyszínűek, hogy a céglogó működhessen.
Nem annyira bonyolult a helyzet.
A Microsoft kitalálta, hogy új logó kell a cégnek, ami szépen egybefogja az egész termékpalettájukat.
Ennek örömére a termékpaletta minden darabja kapott egy saját színt.
A Microsoft logója pedig - azé a cégé, aki ezeket a terméket forgalmazza - ezt a termékpalettát tükrözi.
Pont.
-
Namelesske
addikt
Nem tetszik ez az egész Microsoft dolog. A Windows 8 és a Metro era-tól már a megjelenése előtt hányingert kaptam annyiszor próbálják lenyomni a torkunkon a semmit. Régen nem voltam ilyen, de mára meguntam az ilyen "muszáj bleeding edge lenni" életfelfogást. Még lehet linuxból is csak LTS-t használok ezek után
-
törölt tag
válasz
fordfairlane #109 üzenetére
Nem ééted te esztet! Ez az egyszínűség sokszínűsége.
-
Иван
őstag
Csak nehogy az apple beperelje őket, mert a négyszögek távolsága az ő dizájnjukhoz hasonlít, így a vásárló összekeveri őket.
Viccet félretéve, nekem tetszik. Modernebb, puritánabb logó, de még könnyen felismerhető, hogy MS. Profi munka.
-
( V )
veterán
szubjektív de nekem ez a minimalista / kubista design nem bejövős. tudom hogy Win8 profilnak megfelelő, de az se tetszik. pedig Jobs már egyszer elmagyarázta neki(k).
-
subaruwrc
félisten
el tudom képzelni mennyit matekoztak ezen a semmin
meg milyen jól bele van magyarázva hogy mennyi mindent szimbolizál
nem, ez 4 db színes négyzet. pont. -
fordfairlane
veterán
válasz
#41133696 #103 üzenetére
Az sem meglepő, hogy lényegében egy 17 éves logót poroltak le,
Azért új a (win8) logó, mert újítanak, de azért régi a (cég)logó, mert régről jönnek? Ennek a magyarázatnak se füle se farka. Már csak azért is furcsa, hogy behozták ezeket a színes kockákat, mert a termékeikben épp "monokromatizálnak".
-
törölt tag
Várható volt, miután maga a Windows 8 is korszakalkotó újdonságokkal jön.
Az sem meglepő, hogy lényegében egy 17 éves logót poroltak le, hiszen a Windows 8-nál mindig hangsúlyozzák, hogy egészen a huszon sok éves Windows 1.0-ig mentek vissza ötletekért ami az egyszerűséget illeti, ugyanakkor a Windows Start menüt, pont azért váltotta a Windows 8-as startmenü - ex metro - mert már 17 évvel ezelőtt volt az, hogy debütált az első verziója a win 95-ben.
-
superecneB
őstag
Pfejj, a régi sokkal jobb! Szerintem ami már bevált azon nem érdemes változtatni.
-
törölt tag
Valami olyannak, amelyik nem csak fél doktori disszertációval lesz beazonosítható a termékekkel, céggel. Amelyik esetleg utal rá, hogy most a kockák csak épp így lettek összedobva, vagy üzenni is akarna valamit. Önmagában kell megtennie. Az alma logójának változása pl. erre jó példa, a szivárványról amikor átváltott a krómozott gyümölcsre, az tökéletesen megmutatta a cég ambícióit, modernné válását. Hiába nézem ellenben ezeket a négyzeteket, még véletlen sem tudok belöle semmire sem asszociálni. A névvel együtt sem önmagában, maximum a már bennem levö kismilliónyi információ miatt.Ha az egészet egy fekete háttérre tennék, s az "ablakeret" megmaradna fehérnek, már jobban müködne. Bár a színek szimbolikája akkor is csak rengeteg olvasással adná magát. Ami mellé a mostanság futó Office logót nem tudom hogy oda tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest