Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem, de persze megnéztem
Amit vettem egy patika állapotú még garanciás XOX, lemez nem járt benne, a digi játékokat külsö 2TB HDD-re telepítette a gazdája, a gyári kontrollert nem használta, csak a plusz kontrollert, tehát összesen a XOX (tartozékaival, dobozban), két kontroller, 2TB külső HDD és adott egy "gamer" fejhallgatót is hozzá, összesen 65ezer Ft.-ért... natív 4k-hoz SX kellene, ha jól tudom (annyira nem merültem el, kicsit impulzus vásárlás volt, jó ajánlatnak éreztem). Egy Pana 4k OLED TV-n nézem (ha hagyják a gyerekeim) ezt is, meg PS4Pro-t is (a Switch-et is, bár ott többet használom a Lite-ot), nekem nagyon tetszik mindegyik
- most konkrétan a God of War-ral játszanék (PS), eddig nagyon bejött.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - Ryzen7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad 8 32GB Wifi Space Grey Színben 6 Hónap Jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Amit vettem egy patika állapotú még garanciás XOX, lemez nem járt benne, a digi játékokat külsö 2TB HDD-re telepítette a gazdája, a gyári kontrollert nem használta, csak a plusz kontrollert, tehát összesen a XOX (tartozékaival, dobozban), két kontroller, 2TB külső HDD és adott egy "gamer" fejhallgatót is hozzá, összesen 65ezer Ft.-ért... natív 4k-hoz SX kellene, ha jól tudom (annyira nem merültem el, kicsit impulzus vásárlás volt, jó ajánlatnak éreztem). Egy Pana 4k OLED TV-n nézem (ha hagyják a gyerekeim) ezt is, meg PS4Pro-t is (a Switch-et is, bár ott többet használom a Lite-ot), nekem nagyon tetszik mindegyik