Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Új: Keresztmuter hívott hogy elment a net. Na modnom ezaz. Lemegyek sasolom, kábel rendben, net van, de nem csatlakozik. A digisek ilyen csatlakozós megoldást alkalmaztak, elindítani nem sikerült. Mint kiderült, ez vírus, szóval kicsit elüt a témától, de szerintem még belefér a dolog. Nem enged csatlakozni a netre, nem engedi hogy megkeressem, új hálózati kapcsolatot se enged létrehozni. Szemét kis dög. A többi dolgot lehet csinálni rajta, csak ugye a gép csak netre van használva, szóval lesz még egy két köröm vele.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Egyik ilyen történetem: Nővérem jött haza, plusz itt volt nálam az asszony, szóval két laptop plusz az én gépem. Külső vinyóról másolom át a filmeket, Pc ről külső vinyóra, külső vinyóról laptopra stb... Bedugom asszony gépébe ( laptopba mielőtt kötekednétek
), átdugom a másik laptopba és zsutty. Se kép se hang se semmi. Nézem kábel helyén, táp rendben, de nem ismer fel a winfos. Na mondom 'nyád. Bedugom az enyémbe, ott se ismeri a gép. Nem is tudtam megcsinálni, csak ha leformáztam. (80 giga filmem és ugyanennyi játéktelepítőm bánta.
). Azóta se tudtam rájönni miért csinálta. Azóta leformáztam és tökéletesen működik minden gond nélkül. Ez mi ha nem a technika ördöge? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Azóta se tudtam rájönni miért csinálta. Azóta leformáztam és tökéletesen működik minden gond nélkül. Ez mi ha nem a technika ördöge?