Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, Logitech G27-hez kellene egy kis segítség. Sehogy nem tudom működésre bírni a kuplung pedált. Leszedtem a hivatalos drivert win 10 64 bitre de semmi. Dirt Rallyban a kormányon lévő 6 gombból a bal 3 és jobb három 1-1 gombként viselkedik, vagyis ha bal oldalon bármire bebindelek valamit akkor mind3 bal ugyanazt csinálja. Próbálgattam már több USB-be bedugni, nem sok sikerrel. A Truck Simulatorokban megy minden szépen, viszont a kuplung ott serm. Mint ha meg se nyomnám. Nincs valakinek ötlete hogy mi lehet a baj? Régebben még ment tökéletesen minden játékkal, most meg olyan mint ha nem is ehhez telepítettem volna a drivert.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Minden, amit a kormányokról és szimulátorkoról tudni érdemes... kezdőknek és haladóknak egyaránt ;)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest