Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kamikazeman
aktív tag
visszataláló
-
dugo_
veterán
-
Bagira01
veterán
Sziasztok! G25 kormány+pedál szettet cserélnék valami komolyabbra. 100e(nagyon max 150)körül melyik szettel lenne a legnagyobb előrelépés?
-
hhenry
őstag
Sziasztok!
F1,Dirt milyen kormányt ajánlotok hozzá lehet használt vagy új.
Keret:80 Ezer -
macy
addikt
-
neilszab
őstag
válasz
chris0000 #297 üzenetére
Ez innentől inkább már ízlés kérdése. A Fanatec termékei elvileg magasabbra vannak pozicionálva, de ha dönteni kellene egy Clubsport kormány vagy egy T500 között én valószínűleg nagy vívódások között az utóbbi mellett voksolnék. De ez innen már csak egyéni preferenciák kérdése, sajnos/szerencsére nincs tuti befutó.
-
chris0000
őstag
válasz
neilszab #295 üzenetére
hi.
nagy a különbség (minőségben,működésben,használatban) a két szett között?
nekem több mint jó lenne ez a szett is amit felsoroltál,de nem tudom inkábbb még gyűjtögessek a Fanatec szettre?(dupla ár mondjuk
)
ClubSport Wheel Base V2.5
ClubSport Steering Wheel BMW GT2
ClubSport Shifter SQ V 1.5
ClubSport Pedals V3thx.üdv.
-
AliHonda911
csendes tag
Sziasztok,
xBox One-hoz cserélnem le a Logitech G290 kormányomat.
Thustmaster TX Leather edition néztem, igazából XO-ra nincs ennél jobb, ha jól látom.Az ideális egy servo base + TH8A + T3PA-Pro pedál lenne, de arra sajna nincs jelenleg keret.
Honnan lehetne ezeket beszerezni a legjobb áron, tudtok valami oldalt, ahol szokott lenni jóféle akció, mert nem kell most megvennem, ráér 2 hét múlva isLenne egy kérdésem, hogy a TX "sima" pedálja és a Pro között sok különbség van? Tetszik a fentről lejövő pedálbeállítás, elsősorban azért venném azt..
De ha u.a akkor beérem a TX + TH8A váltó kombóval
Esetleg van valami infós oldal, okosságok vannak?
Köszönöm.U.i.: a T500 tetszik a legjobban, maga a kormány része is plusz a pro pedál...
Esetleg nem lehet a T500-at összehozni XOval?
-
neilszab
őstag
válasz
#34576640 #294 üzenetére
Szerintem:
- Kormány: Thrustmaster T300 Base + 599XX EVO 30 Alcantara Edition
- Pedál: Logitech G25/27/29 + PTR mod vagy Fanatec Clusbort V3
- Váltó: Thrustmaster TH8A
- Kézi: erről inkább nem nyilatkozom. -
törölt tag
Szimulatorozashoz melyik a legjobb pedal-valto-kormany-kezifek szett 300ezerug bezárólag?
-
bencus3
tag
Sziasztok
Logitech g920 -t xbox360 ra is rá lehet kötni? Vagy egyáltalán nem ismeri fel? Valaki probálta már?
Köszi -
Mute71
csendes tag
Rendben, köszönöm!!
-
koanla
aktív tag
-
Mute71
csendes tag
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy az rfactorban, hogy kell beállítani a Reverse Effect-et, mert nem találom sehol?
Logitech formula force ex kormányom van.
Előre is köszi!! -
koanla
aktív tag
válasz
Lézerparaszt #287 üzenetére
Logitech Profilerben minden rendben van, ugye? Ott mennek a gombok külön-külön és a kuplung is működik?
(Még akár az is lehet, hogy a kuplung hiánya általános gomb, míg a Dirt-es gombos dolog szoftfüggő lesz.) -
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, Logitech G27-hez kellene egy kis segítség. Sehogy nem tudom működésre bírni a kuplung pedált. Leszedtem a hivatalos drivert win 10 64 bitre de semmi. Dirt Rallyban a kormányon lévő 6 gombból a bal 3 és jobb három 1-1 gombként viselkedik, vagyis ha bal oldalon bármire bebindelek valamit akkor mind3 bal ugyanazt csinálja. Próbálgattam már több USB-be bedugni, nem sok sikerrel. A Truck Simulatorokban megy minden szépen, viszont a kuplung ott serm. Mint ha meg se nyomnám. Nincs valakinek ötlete hogy mi lehet a baj? Régebben még ment tökéletesen minden játékkal, most meg olyan mint ha nem is ehhez telepítettem volna a drivert.
-
törölt tag
Mitől lehet ez a rezegés a kormányomban?
G25öt használok. Eddig még elvétve találkoztam ezzel a jelenséggel.
Össze vissza rángat a feedback. Egy helyben állok, üresben és balra jobbra mozog a kormány.
A vissza rántások is darabosak...
Megpróbálom újra húzni a gépet és feltelepíteni a játékokat de ez elég zavaró és idegesítő.
Nincs valami progi ami megmondaná, hogy milyen probléma lehet a kormánnyal?
Köszönöm a segítséget előre is! -
Gaga73
csendes tag
válasz
neilszab #281 üzenetére
Szia!
Nem stimmel, mert a gombok nagy része nem működik. Ráadásul újraindítást követően egy rövid időre ugyan, de helyreáll.
Mindenesetre nyomtam a PS3-on egy factory reset-et, aztán meglátjuk.
De már az is érdekes, milyen nehezen tudom installálni a GT6-ot.
Mikor megkapta a gyermek, akkor is a harmadik próbálkozásra települt fel több órás letöltés-telepítés után.
Most is harmadiknál tartunk, szóval azt sem tudom, ért-e valamit a factory reset...
Ha nem jön be, irány a garis javítócég.
Tényleg ki foglalkozik a Logitech kormányokkal itthon? -
DataTraveler
tag
Sziasztok! Logitech Formula Vibration Feedback Wheel kormányt használt már valaki Windows 7 vagy Windows 10 alatt. Mert a hivatalos oldalon nem találok hozzá Driver-t.
-
Gaga73
csendes tag
Sziasztok!
Előre bocsátom, tudom olvasd végig és talán kiderül a problémádra az orvoslat...
Csak hát a szokásos. Talán a gyerekemnek van erre ideje.
Bizakodom...A gondom...,
kedden jött a házhoz gyermekeim örömére használt, de garanciális DFGT. Meglévő PS3-ra kötöttük a GT6 játék érdekében.
Tegnapig minden szuper, jókat játszunk a gyerekekkel, aztán este szól a leány, hogy valami nem jó:
Nem, vagy hibáson működik szinte minden gomb a kormányon, a gázpedál folyamatosan adja a gázt, a fék lenyomására meg ki-be lép a programban.
Ha nagy nehezen kilépek a GT6-ból, akkor is ugyanezt teszi a PS3 menüben.
Újraindítottam a játékot, de 1 futamnyi játék után ugyanezt csinálja.Van valakinek ötlete, hol a hiba?
Üdv.
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Nem 100%-ban passzol ide a kérdésem, de azért felteszem, hátha.
Van egy modolt Logitech g25-öm, amit egy Reasnow Crosshairral a ps4-emmel használok.
Ez rendesen meghajtja a kormányt, van ffb meg minden.
A kérdésem az lenne hogy létezik olyan elektronika, vezérlés ami képes az usb-n jövő ffb-t átalakítani, hogy a mozgó, hidraulikus szimulátor állványt megtudja hajtani? -
proof88
addikt
-
tvamos
nagyúr
Btech bjw370?
-
Studi
veterán
Felhozom kicsit a témát: Wheel Stand Pro-t (G25-höz) vagy valami hasonlót lehet kishazánkban kapni? Vagy csak kintről rendelősen beszerezhető? Esetleg nincs valakinek eladó?
-
winhate
őstag
Szerintetek melyik az olcsó és "finom" kategória ?
-
Chapel
addikt
Mamutban voltam 39990.-
Kérdeztem a srácot, hogy ez valami időszakos akció-e, azt mondta nem, ennyi az utolsó ár, ami nem megy el, az megy vissza a gyártónak.
Müködött a marketing duma (jó, valszeg ez kb. igaz lehet), a héten megyek és megveszem -
neilszab
őstag
DFGT-én is van váltófül, csak nem olyan nagy lapát, hanem egy ujjas. Erről megoszlanak a vélemények, én nagyon szerettem őket, mikor váltottam G25-re sokáig visszasírtam, de más meg pont fordítva van ezzel.
A pedál minősége kifogástalan, masszív, tartós darab. Persze a fékpedál ellenállása nem túl kemény, ez a Squash labda trükkel orvosolható.
Ha tudsz jó áron hasznát G27-et az is jó vétel lehet, csak vásárlás előtt érdemes nagyon átnézni, mennyire van leharcolva...
-
Chapel
addikt
Él-e még e topik?
Jó az összefoglaló.
Most, hogy finisben a PC és ez is adja, így lecserélem kiöregedett és nagyon szeretett Formula Force Ex-emet, egy DFGT-re. Ami a bibi, hogy úgy látom nincs rajta flappy pedal?
Illetve nem tudom a pedáljai mennyire jók, nem tűnnek túl masszívnak, de mivel ezt mindehol szentgrálként emlegetik, így gondolom rendben vannak.(Nyilván nincs egy szinten egy G27-el, fene vigye el, kellett nekem azzal tolnom
)
Bár mely más alternatíva jöhet, esetleg használ G27
-
GeryFlash
veterán
Srácok az miért van, hogy se az Aquánal, se az Iponba, se az edigitalba nem árulnak már logitec kormányt???
-
neilszab
őstag
Első körben javaslom, tedd fel a legújabb Logi drivert, majd próbáld ki vmi komolyabbal is, mondjuk Race On, vagy LFS demo. Ha így is csinálj, akkor szedd szét, és pucold ki az optikát, és nézd meg, hogy a fogaskerekek nem csúsznak-e el egymáson.
-
kovi166
tag
Sziasztok.
Van egy Logitech Momo Racing kormányom.
Mindig elálitodig a kormányközép van e erre valami megoldás?
Nem régen kezdte elsönek csak nagy rángatásoknál ment el de mostmár van hogy elstartolok a GRID 2 vel és már el is állitódik. :-(Válaszodat előre is köszönöm.
Üdv Tamás -
itouchfan
senior tag
Nagyon jó lett a cikk, kezdőként nekem is sokszor jelentette a fényt az alagút végén. Viszont azt még javasolnám, hogy a Kart Racing Pro-t tedd be a szimulátorok közé, mert az is egy ízig-vérig nekünk való játék...
-
GeryFlash
veterán
Melyik a jobb kormány? Logitech formula force gp racing wheel vagy a formula force fx? A cikk amúgy hatalmas, grat a szerzőnek
-
.-Szenti-.
csendes tag
Párápápápá..
Tegnap vettem meg az első Logitech G25-ömet 2-3 év sóvárgás után.. Este értem haza, ezért nem volt időm rendesen tesztelni, de a nap folyamán letesztelem. Eddig kb 1 órát játszottam vele és eddig csak jó tapasztalatom van vele, gondolom,hogy csak az is lesz, akár 10-20 óra használat után is.
-
neilszab
őstag
Ennyiért egy használt G25 jöhet csak szóba, az is elég nagy mázlival. Ami az RGT illeti, sztem nincs értelme a kuplungnak H váltó nélkül, illetve ha komolyan szimulátorozni akarsz, akkor a 270 fok az előbb-utóbb kevés lesz. Ennyi pénzből Logi DFGT-ét javaslok, ha nem találsz használt G25-öt.
-
Mikso
tag
Tudom hogy eléggé, kihalt a téma, de lenne egy kérdésem
Szeretnék vásárolni 30,000-ért egy kormányt.. A kuplung fontos, de jó lenne ha 900 fokos fordíthatósága lenne...
G27/25 nincs ennyiért, esetleg valami más alternatíva..?Amúgy a Thrustmaster RGT Pro Clutchról mi a véleményetek..? Bár az csak 270 fokos fordíthatóságú, de jónak néz ki
-
neilszab
őstag
Kiegészítésre került a cikk egy már régi elmaradásommal, a Thrustmaster T500 RS kormánnyal:
Amint lesz rá kapacitásom, érkeznek a Fanatec ClubSport Wheel és Fanatec Forza Motorsport CSR Elite típusok leírásai is...
-
tutuhawer
őstag
szevasztok. Korábban már olvastam a kormányos tippeket, de a vibrációs 10000 Forintos ajándék kormány miatt nem volt nagy jelentsősége még. Most vettem DFGT-t, erre futotta, és olvasom minden nap ugyanazokat a sorokat, idővel csak megragad a téma... Jó sok jó info, ma is helytálló, köszönet jár érte
Igyekszem feldolgozni
-
neilszab
őstag
Részletes leírás a kormányelfordulás/kormányszög/áttétel kapcsolatáról: [link]
-
Chrys_
addikt
válasz
neilszab #243 üzenetére
Kicseréltem a gurulós székem egy sima 4 lábúra, ami kb 2cm átmérőjű talpakon áll. Olyan szépen el tud csúszni a parkettán, már a szőnyegezésen gondolkodom
Próbálgatom a Race07-t, most Zandvoort-n mentem dizel Seat-tal. 1:52.3 eddig a legjobb időm, hihetetlen időket mentek egy korábbi bajnokságban a résztvevők. De majd belejövök én is, meg kellene tanulnom már az autóbeállításokat.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Csabulator #242 üzenetére
G25 van, és annak elég kemény a fékje. Emiatt természetesen sokkal jobban adagolható.
-
neilszab
őstag
válasz
Csabulator #242 üzenetére
Nekem is forgószékem van, pedig extra kemény PTR pedált használok.
Van pár trükk:
- a pedált és a szék lábát összekötöd vmi erős damillal, értelem szerűen egymást tartják nem tudnak egymástól eltávolodni
- cipőt teszel a forgószék két kerekére, nem fog elgurulni
- közepes méretű szőnyeget a hátsó két kerék mögé tolod, meglepő, de nagyon jól kiékelik, a kerék nem fog ráfutnia szőnyegre -
vlevi
nagyúr
válasz
Csabulator #239 üzenetére
"alami olyan megoldás nincs, ami forgószék esetén is használható?"
Hát, nálam első volt a forgószék kidobása a szobából, mert egy nagyobb fékezésnél hátragurultam
Én annyit tettem, hogy beszereztem egy kisméretű asztalt, amire fel van rakva a kormány, és van egy fiók része, ahova bedobom a pedált, amikor nem kell, akkor félretolom, ha játszok, akkor fél perc alatt oda tudom tenni a tévé elé. -
Talib
tag
válasz
Csabulator #239 üzenetére
Helyem nekem sincs
ezért csak akkor húzom a szoba közepére, ha használom, amúgy a sarokban pihen
Mobilisabb megoldás lehet pl a Wheel Stand Pro
-
Csabulator
tag
-
Talib
tag
Minden állítható (pedál előre/hátra/oldalra, kormány előre/hátra, kormány fel/le/dönt, ülés fel/le/dönt). Meglepő, de így sem vagyok teljesen elégedett a végeredménnyel. Van amit másképp csinálnék, mert 100%-osan kényelmes pozíció még így SEM hozható össze
Ez nyilván előre nem kalkulálható... Mindenesetre 2-3 órákat nyomok vele, és elégedett vagyok a kényelemmel, eddig íróasztalnál görnyedtem...
-
Talib
tag
A késztermék:
-
t.thomas
csendes tag
MOstanában tervez valaki cockpit építést? Az ötlet megvan, láttam pár tervet is, de jó lenne pár emberrel még ötletelni, beszélni, mielőtt belekezdek a projektbe
Ha van kedve olyannak segíteni aki rendelkezik ilyennel, esetleg a közelben van (Szeged és környéke) dobjon egy provátot! -
zolee5016
őstag
-
zolee5016
őstag
Sziasztok ha valaki jár erre A grid-hez milyen kormányt ajánlanátok.Ami van az elég gyenge 1/ 4 állásig nem is reagál (Ecobit) a régiGenius wheel formula meg nem win7 kompatibilis.Előre is köszönöm Zoli
-
balunso2011
csendes tag
Sziasztok!
Már csak bennetek bízom,hogy hátha valaki segít!A probléma a következő, van egy trustmaster f430 forcefeedback kormányom ,meg vettem hozzá f1 2010 ps3 játékot.A ps3 slim 320 gb,azt mondták a boltban,hogy kompatibilisek egymással de még csak fel sem ismeri a játék ps3-on.Viszont pc tökéletesn müködik.Most vagy én vagyok béna vagy nem jól csináltam valamit?Ki adtam egy rakás pénzt és nem tudok vele játszani.Ha valaki tud segíteni azt örömmel veszem. -
Pipó
őstag
Csak hogy ismét meglegyen.
-
enemy107
senior tag
Jó írás és sokat segített, köszönöm.
-
vlevi
nagyúr
Tulajdonképpen magyar gyártmány.
gtr-masters.hu oldalon indult el a dolog.A lényege, hogy a működése nagyon hasonlít a valódi autók fékpedáljához, mert egy rövid mozgás után már nem lehet tovább nyomni, ellenben egyre erősebben taposni kell. Ez a "load cell". Tehát a pedálra kifejtett nyomást méri, és nem a megtett utat.
A pedál tulajdonképpen marad a G25, G27 pedál, ez csak egy kis plusz kiegészítés hozzá.
Akik próbálták, csak jókat mondanak róla.
Ja, és a pedálok mérete is sokkal nagyobb, mint a gyáriak, akár cipőben is kezelhetőek. Sőt, talán a fékpedál miatt ajánlott is. -
Iludka
tag
ez miylen ez a ptr pedál?
-
Iludka
tag
Üdv all! Volna nekem egy Logitech G27 kormányom. Megérné elcserélni szerintetek egy Fanatech CSR Kormányra+ Fanatech CSR Elite Pedálra?
-
neilszab
őstag
Messze kerülendő!
-
Tito007
csendes tag
mi a véleményetek erről a kormányról?
http://digistreet.hu/jatekvezerlo/vezetekes/vezetekes-gamepad/kormany-m-tech-mt-189-turbo-racing-force-feedback-ps2ps3pc -
trialboj
őstag
Komplex elemzesek, obijektiv megkozelites, sokat segitett a valasztasban, meg nem dontottem veglegesen, de jo volt egy helyen olvasni mindrol, a beallitas reszt remelem ugyanilyan hasznosnak talalom majd.
-
D.Va
őstag
válasz
neilszab #217 üzenetére
Na majd lehet felteszek róla működés közben egy vidit meg pár képet, csak a nosztalgia kedvéért! (már akinek nosztalgia ugyebár...
)
Ezt a driver gondot sosem értettem, mások mért vadászták az XP-s időkben. Bedugom - felismeri. XP Win7. Egyedül a "Profil" panel fagy ki da sose használtam. Mindíg a játékban finomhangolom...
Azért nyilván nem hasonlítható egy mai Fantec csodához, de elég durván lehet vele csapatni, mert elég precíz, és több mint elég a FFB.
És azért gondolom azt sem unalomból csinálták a "codie"-ék hogy egy viszonylag friss játéknál mint a Dirt2, figyelembe vették a patch készítésnél. Örültem is mikor megláttam a LIST-ben, bár nemtom mért, mert nekem addíg is működött...
_______________Na ha meglesz a G27, bekukkantok a GT Legends bajnokságba, mert évek óta nagy kedvencem a cucc!
Csak majd gyúrok kicsit a G27-el...
-
neilszab
őstag
Mikor írtam a cikket, erősen gondolkodtam rajta, hogy beteszem, mert tudom, hogy nagyon jó kormánynak számított anno. Csak hát mikor írtam , már akkor évek óta nem lehetett kapni, plusz mindenki drivert kutatott hozzájuk a fórumokon, de senki sem talált, a cikknél pedig az alapvetően használható/fellelhető kormányokra fókuszáltam.
Azért kíváncsi lennék rá, hogy mennyit tud az a kormány a mai konkurenciához képest..
-
D.Va
őstag
Most olvastam végig a cikket... mivel kormányvásárlás előtt állok... és most csapott belém:
Te jó ég! 10 éve nyúzom a Microsoft Sidewinder Force Feedback Wheel-t! 2001-ben kaptam. Na ez aztán strappabíró darab!Talán köszönhető annak hogy a műanyag fogaskerekein fém borítás van, így gyakorlatilag esélytelen hogy elkopjon, eltörjön... Nagyon jó a fogása is. Kár hogy kimaradt a cikkből, sokan a MOMO-val emlegetik egy lapon. És amint látható - MÉG MINDÍG VAN AKI HASZNÁLJA!
És annak ellenére hogy már XP-s drivert se adott hozzá a Microsoft (!), én most is Win7 alatt nyomom Dirt3-al, Shift 2-vel, és tökéletesen műxik. Bár a Dirt 2-höz adtak ki direkt patchet ehhez a kormányhoz.
Most úgy tűnik, G27-re váltok. -
vlevi
nagyúr
Természetesen a Logitech Profiltert kell letöltened.
-
TXT
őstag
Tudnátok abban segíteni, hogy pontosan mely szoftvert érdemes letöltenem a Logitech honlapjáról (gyári cd off), hogy a lehető legpontosabban használhassam a G-25-öt, miután újratettem a win7-et?
Előre is köszi
-
neilszab
őstag
Erőt vettem magamon és újra feltöltöttem a képanyagot!
Ha újra erőt veszek magamon, akkor aktualizálom a cikket az új kormányok/infók fényében is....
-
TXT
őstag
Logitech G27 kormánnyal kompatibilis a G25 váltója, össze lehet tenni őket?
-
TXT
őstag
Sziasztok!
Melyiket és miért javasolnátok Win7 64bit alá?
- Logitech Driving Force GT
- Thrustmaster RGT FFB Clutch
- Thrustmaster Ferrari F430 Force FeedbackElőre is köszi!
-
balunso2011
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni vettem FFB 430 kormányt és ps3-on akartam vele játszani az F1 2010-el a menü rendszerben el navigál de amikor el indul a verseny megsem mozdul.Azt mondták együtt hárman kompatibilisek egymással vagy mégsem vagy nem állítottam be valamit vagy azt is rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Minden, amit a kormányokról és szimulátorkoról tudni érdemes... kezdőknek és haladóknak egyaránt ;)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BMW topik
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest