Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
válasz
durkonorbi
üzenetére
Nem igazán tudom hova tenni az Atom procik teljesítményét... Nem vagyok benne biztos, hogy egy full felbontású DivX-szel gond nélkül megbírkózik - szerintem azzal még egy 800-as P3 is megszenved. Viszont ott a Vista, ami a drágább változat része. Azt vajon Aeroval együtt elbírja, vagy csak valami full alap minőségben? És ha erre dobom rá a filmet, akkor nem olvad el az egész kütyü?
Más: Norvég gyártó, valószínűleg csak norvég piacra készíti a kütyüt. Viszont nyilván valamelyik nagy noti OEM rakja össze, tehát előbb-utóbb ideér hozzánk is valamelyik klón.
billentyűmatricázás ügyben: több helyen vehetsz matricákat, amik strapabírók. Ha ez nem megy, akkor keresel egy grafikai stúdiót, ahol kb 30 Ft önköltséggel előállítanak neked egy pár ilyen matricátm tesznek rá egy felső védőfóliát, majd riccelik, és átadják neked mondjuk 500-ért. Nekem volt már ilyen sticker egy notin, és nem kopott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Extreme Gen 5, 4K+ IPS érintő , i7-12700H ,RTX 3060 , 64GB DDR5, 2TB NVMe, Magyar gar
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- P14s Gen1 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- P1 Gen3 15.6" 4K OLED érintő i9-10885H T2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Jackson elektromos gitár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi