Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
te írtad hogy megnéznél egy tesztet, én felajánlottam hogy megcsinálom ha segítesz benne két darab párszázas hardverrel.
nem érzem azt hogy részemről sok múlna ezen, ergo ha nincs rá akkora igény én nem fogok csak ezért utánarohangálni a dolgoknak meg felhajtani a szükséges hardverokat, legalábbis nem a vizsgaidőszak vége előtt.
nagyjából tudom mire kell számítani, azon kívül hogy lehetne belőle egy jó kis logoutos írás én nem látom mi pluszt adna nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED monitor topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Drón topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi