Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Leszögezném, hogy ezzel nem értek egyet, igenis fontos terület, szükséges a jó alap. Ugyanakkor.
Én általános iskolában számítástechnika órákon(és szakkörön, mert arra is jártam) megismerkedtem:
Aladinnal, Sky Roadsszal, Stoneage-el, Mauglival, Pre 2-vel, Merlin nevű oktató-szórkaztató játékkal(6 év alá ajánlott), és így tovább, és így tovább. Meg a Painttel. Ja, hogy rohadtul érdekelt a dolog, és mindig mindent tudtam előre, azt is amit nem kellett? Igen, pedig egy 486-os gép volt itthon Win 3.1-el később 97-el, 14 éves koromig. Egy ppt-t a hülye is el tud készíteni egyedül, meg a ctrlc-ctrlv-t használni.
Ma mégis én menedzselem a gépeket széles családi körben, kb. 6 gépről beszélünk. Alapszinten, parancssoros Win műveletek nélkül, való igaz, de ezt tökéletesen egyedül sajátítottam el, én rakom össze, én telepítem, én konfigurálom, és tökéletes mind. Extremitás se feltétlen kell, szívesen bűvészkednék Linux alatt, parancssorral, de arra még nem fordítottam időt.
Ezzel azt akarom mondani, hogy annak ellenére, hogy nem értek egyet a történéssel, nagyon nem(én is érzem hiányát pár dolognak, amit nem tanítottak meg rendesen, pedig meg kellett/lehetett volna, egyedül meg nem sz*roztam vele soha), ez nem lesz akkora gát a mai világban, mikor lassan andoriddal a kezükben születnek a kölök, skype meg viber fülessel a fejükön.
morgyi:
Elég sokan vagyun kandósok PH-n

Új hozzászólás Aktív témák
- Partisátor, rendezvénysátor, sörpad garnitúra és kiegészítők bérlése
- HP Elitebook X360 1040 G6,Multi-Touch 2 az 1-ben,i7-8665U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAM
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell UltraSharp U3818DW 37.5" ívelt IPS, UWQHD+, kiváló állapot
- Dell Precision 7540,15.6",FHD,i7-9750H,32GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i5-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest