- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
Új hozzászólás Aktív témák
-
szentkuti11
addikt
Engedd meg, hogy a PSVR és a Vive használati útmutatóinak ábrái alapján érzékeltessem, hogy mire gondolok.
A két ábra alapján is teljesen egyértelmű, hogy bár elméletileg a PSVR-nak is kell a játéktér, a mozgás jelentős részének (a cikkben említett módon egyébként tényleg fájdalmas) hiánya miatt egy átlagos szobába sokkal jobban beilleszthető a Sony megoldása, mint a Vive. Mi próbáltuk mindkettőt, van vele tapasztalatunk, az biztos, hogy én a jelenlegi lakásomban 3 helyre is be tudnék tenni egy PSVR-t, de a Vive-ot sehova sem. Lehet, hogy nagyon régen volt már a Vive-ozásunk, és ma már tényleg jól működik az egykamerás, akár közelről használható VR-megoldás, viszont ez egyrészt olyan, mint ha egy Ferrarit 100 lóerősre korlátoznánk, másrészt pedig a Vive egyik legnagyobb ütőkártyáját, a zseniális room-scale rendszert üti ki. Nálunk gyakorlatilag minden érdekesnek tűnő játék még több üres teret kívánt, aminek a vége bútortologatás, centizgetés és a kamerákkal való bohóckodás lett. Az élmény utána persze frenetikus volt, de szerintem nem kell magyaráznom, hogy mennyire kevesen tehetik meg, hogy ilyen célokra üres szobát tartsanak fenn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i7-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest