Új hozzászólás Aktív témák
-
Majstor
senior tag
Grat az íráshoz!
Nekem is van 1 DataTraveler-em, igaz az "csak" 4Gigás, de tökéletesen teszi a dolgát.http://www.youtube.com/watch?v=GVA20Wh0TY4&feature=channel
-
fmatyi
csendes tag
Magyarországon 1 év gari?
Hmm... ha csempészektől veszed. -
Solten
őstag
A Jó öreg DataTraveler. Életem első PEN-drive-ja (1GB)
Saor Alba
-
JanR
addikt
Nekem ebbol a DTI cuccbol meg egy 256MB-os van, de az is teljesen tokeletesen mukodik es baromi gyors, csak hat a hely...
-
jenei92
senior tag
Nekem is ebből a pendrive családból van a kis DataTravelerem...
512MB és 5300forintért vettem,még pár éve...[link] -
Motion_Blur
félisten
Üdv! Jó cikk, én is készülök egy hasonlóval.
OCZ ATV 32GB
és van nálam teszt erejéig egy Corsair Voyager 4GB is, na ez már gyors cucc:
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Mazsika
őstag
válasz Petike1007 #18 üzenetére
nekem is ez van egy 16 gigás! és jó nagyon! sebességben is kinézetben is meg, hogy full gumi boritás sz.tem sokat dob rajta!
Dáccsika
-
Petike1007
tag
nem rossz a kingston név...
nekem corsair flash voyager van...sebességbe egy teljesen más dimenzió ezekhez képest
vistában olvasás:30-35mega/sec
írás: 12-14mega/sec8gigás kb 5k
16gigás kb 10k
32gigás kb 20khttp://www.argep.hu/product_668152.html
szerintem sebesség miatt mindenképpen megéria plusz pár ezrest...
ez csak egyéni vélemény nem a fórum hangulatát akarom rombolniNem az a lényeg honnan jössz,hanem hogy mit iszol...
-
Syrano
tag
Nekem kb 1 éve van a 2 gigás, hugomnak 3/4 éve, mindkettőn a kupak adta meg magát nagyon rövid idő alatt. Ezen kívül eddig semmi gáz velük.
-
WonderCSabo
félisten
Végül is igaz, de a HDTune is azt teszteli, mintha fájlt másolnál, vagy olvasnád, stb. Ja eléggé.
Findzs: Én egy 16GBos Kingstont se láttam, ami támogatná a RB-ot. Bár ettől még létezhet. Én kipróbáltam, bekapcsoltam a RB-ot, működött is, csak másra nem lehetett használni a pendrive-ot, amíg a RB be volt kapcsolva...
[ Szerkesztve ]
-
Findzs
addikt
azon csodálkozom hogy a 16 gigás ilyen sebességgel lazán lehetne ready boostos mégse támogatja (legalábis a csomagolása szerint)
meg ha ilyen franko a sebessége miért nem reklámozzák vele ?
gyengébb sebességű a traveler 400 -as azon meg ott virit a 20mb/s olvasás meg a 10 mb/s irási sebbeségérdekes egy marketing a kingston részéről
egyébként milyen clustermérettel volt formázva ?
meg fat32 vagy ntfs ?rövid de velős teszt grat
[ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Móci
addikt
Jó kis teszt, nekem a 16 gigás kifejezetten tetszik.
Jelenleg egy Corsair Voyager GT-m van 2 gigás méretben, de ez egy balesetben kissé megsérült, s eléggé instabil az usb csatlakozása. Lassan utód után kell néznem, ez pedig eléggé tetszetős, pláne jó olcsó pénzért."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Köszi a tesztet. Már régóta érdekeltek az olcsó Kingston pendrive-ok, hogy mit is tudnak ennyi pénzért. A 16Gb-os szerintem nagyon megéri az árát, aránylag gyors, a külleme is tűrhető, és a többi pendrive-hoz képest olcsó is. Plusz 5 év garancia
-
TK36
aktív tag
Jó kis cikk képekkel együtt.
Nekem is valamiféle DataTraveler-em van. De speciel a visszahúzhatós fejű, végű (legalább a kupakkal nincs gondja). Ajándékba vettem; eddig nem szóltak hogy rossz pedig a kis srác szépen használja.Én még nem próbáltam farmerben hordani ilyet, de kipróbálom.
-
Furky
őstag
Ott van a cikk legvégén
"A 16gigás elérhető lemezterülete FAT32 esetén kereken 15,0Gb
A 2gigás elérhető lemezterülete FAT32 esetén 1,91Gb"Amúgy nekem meg DataTraveler100-asom van. Fekete, 8GB-os. Ilyen. Viszont szörnyen tetszik az, amilyen WonderCSabo-nak van, olyant akartam venni eleinte, de közben ezt meg kaptam ajándékba.
[ Szerkesztve ]
-
jani00
tag
Nem A00LF
De ha adolf azzal sincsen semmi gond..
Mellesleg nagyon jó nekem 4 gigás van és 6 perc volt 3.8 giga cucc átpakolása szóval gyors.. ejtettem már le nem egyszer és túlélte ráadásul "csak" 2000ft volt MEGÉRIK a pénzüket nagyon!
Szerintem az maradt csak ki a tetszböl ,hogy avlójában mennyit lát a 16/2gb mert a 4 gigás 3.8 atEz a teszt teljesen korrekt amire való azt próbálta a mester úr
[ Szerkesztve ]
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." (Petőfi Sándor)
-
válasz WonderCSabo #8 üzenetére
Direkt nem teszteltem az everesten túl programmal. Az ok egyszerű, a valóságban te fájlokat fogsz vele másolni ide-oda és nem egy programon belül teszteket futtatni.
Úúúúú de pici!2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
WonderCSabo
félisten
HDTune-nal is tesztelhettél volna. Egyébként . Ilyen 16GBos feketém van, csak félek, hogy elvesztem.
-
qky
tag
Hm...
Ez a 16 gigás cucc teljesen jó vételnek tűnik.
Nem is olyan lassú, mint amilyennek gondolná az ember az árcédulát megpillantva.
40512 - 3,5k/db (2 db)
-
westcoastog
veterán
nekem is 2gb-s van de sajna megdöglött pár napja
-
kcsa
veterán
a kétgigás oldalára az van írva hogy adolf?
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Keiichi
csendes tag
Tudom hülye vagyok, de ajándék volt?
Ha nem, akkor egy árat hadkérdezzek... tudom lusta vagyok
[ Szerkesztve ]
Anyám mondja: sokat ülök gép előtt. Orvos mondja: fűggő vagyok..... énszerintem meg csak kocka...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Chromecast topic
- Konteó topic
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest