- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
válasz
Cingi1979 #120 üzenetére
Kínai lapok nem olyan rosszak, nem olyan jók, mint egy Brand x99, de az nem mindig kapható, vadászni kell rá.
Rengeteg kínai lap van, van 8 RAM foglaltos is, de 4 csatornán 4x16 GB mire nem elég?
Nem mindbe mennek az Olcsó ECC RAM-ok a brand lapok közül. nekem ez fontos volt mivel x58-as lapjaim vannak DDR3-mal, DDR4 desktop RAM-jaim nem voltak...
Tény július óta van ÁFA most meg a Forint is nagyon gyenge, így drága lett a külföldi rendelés.....
Múltkor hw apron volt 2 brand X99 kb jó kínai áron, de pillanatok alatt elvitték (pedig kicsit hibás is volt), eladó nem is válaszolt a kérdésemre.. -
válasz
Cingi1979 #120 üzenetére
Én még a mester cikkének megjelenése előtt már kínai lapot vettem, mert szerintem meg tök jó...
RampageV...végülis nem annyira rossz, de... Nemrég volt HA- n is, de nem csaptam le rá mert
- ez olyan általános, közönséges, semmi különleges nincs benne, a kínai lap egzotikusabb (ez nem jelenti azt hogy nem kedvelem az Asus lapokat, a ZEN- es is az, meg a videokártya benne, és még sok cucc van tőlük, teljesen jók)
- EATX méret, az előkészített házam, Sharkoon VG7W jó tágas, de még abba sem férne bele ez a lepedő méretű lap, ahogy egyeztettem a méreteket.Felment a kínai lapok ára is amúgy, dollárban is, meg az árfolyam is romlott. Én még 125,88$- ért vettem Ali ESP EU raktárból, ma meg már 159,87 USD, de annyira király-feelinges lap, hogy most is ezt venném
szerk : ja és a C612- re moddolt XP telepítőm gőzöm sincs hogy felmenne-e a közönséges desktop X99 chipsettre. Valamint nincs fent a Win11 támogatás, viszont a kínai laphoz már igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL T40 EMC Szerver
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest