Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
válasz
Cingi1979 #120 üzenetére
Kínai lapok nem olyan rosszak, nem olyan jók, mint egy Brand x99, de az nem mindig kapható, vadászni kell rá.
Rengeteg kínai lap van, van 8 RAM foglaltos is, de 4 csatornán 4x16 GB mire nem elég?
Nem mindbe mennek az Olcsó ECC RAM-ok a brand lapok közül. nekem ez fontos volt mivel x58-as lapjaim vannak DDR3-mal, DDR4 desktop RAM-jaim nem voltak...
Tény július óta van ÁFA most meg a Forint is nagyon gyenge, így drága lett a külföldi rendelés.....
Múltkor hw apron volt 2 brand X99 kb jó kínai áron, de pillanatok alatt elvitték (pedig kicsit hibás is volt), eladó nem is válaszolt a kérdésemre.. -
válasz
Cingi1979 #120 üzenetére
Én még a mester cikkének megjelenése előtt már kínai lapot vettem, mert szerintem meg tök jó...
RampageV...végülis nem annyira rossz, de... Nemrég volt HA- n is, de nem csaptam le rá mert
- ez olyan általános, közönséges, semmi különleges nincs benne, a kínai lap egzotikusabb (ez nem jelenti azt hogy nem kedvelem az Asus lapokat, a ZEN- es is az, meg a videokártya benne, és még sok cucc van tőlük, teljesen jók)
- EATX méret, az előkészített házam, Sharkoon VG7W jó tágas, de még abba sem férne bele ez a lepedő méretű lap, ahogy egyeztettem a méreteket.Felment a kínai lapok ára is amúgy, dollárban is, meg az árfolyam is romlott. Én még 125,88$- ért vettem Ali ESP EU raktárból, ma meg már 159,87 USD, de annyira király-feelinges lap, hogy most is ezt venném
szerk : ja és a C612- re moddolt XP telepítőm gőzöm sincs hogy felmenne-e a közönséges desktop X99 chipsettre. Valamint nincs fent a Win11 támogatás, viszont a kínai laphoz már igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest