Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
5ent1nel
aktív tag
válasz
Tigerclaw #139 üzenetére
Bocs, de én pont nem ezt látom.
Nem pont tőled, nem pont trollkodást, de a fórum többsége szerint egy laggos, ronda, használhatatlan hulladék lesz, ráadásul jó drágán. Így annyira használhatónak és ésszerűnek tűnik, mintha egy tésztaszűrővel akarnánk hipertérugrást végrehajtani...
Pedig még meg se jelent.
Okos TV-ken, jó nettel akár még tarolhat is a megoldás. Nem azokat vonzaná be, akik már konzolosok, hanem pont azokat akik még nem, mert csak "kocajátékosok". Nekik pont nem mond semmit a 30+ fps és a "PC-n jóval szebb grafika".Én egy szkeptikus, de várakozó állásponton vagyok, vannak kétségeim, de látom a lehetőséget benne sokak számára. És nem azért mert igénytelenek. Minden más, meg a jövő zenéje.
Számomra az a kérdéses, hogy a kezdeti - esetleges! - sikertelenség esetén meddig tartanak majd ki mellette. Mármint, ha kell neki vagy 2 év mire kinövi a gyerekbetegségeit, akkor azt megkapja-e a guglitól, vagy leírják szépen és hagyják elsorvadni.
peace!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A keresőóriás jövőre az ingyenes hozzáférést is bevezeti.
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bundle topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kalandor: Habemus papam
- Cyberpunk 2077
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest